.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle

Nagradni konkurs za foto priču

13.12.2018.

"Kako (smo) u svetu koji se menja?" tema je konkursa koji traje do nedelje, 16. decembra. 

.

Potrebno je da pošalješ od jedne do pet autorskih fotografija i kratak opis, do 200 reči, u formi proze ili poezije i tako prikažeš svoju viziju teme.

Tema se bavi sledećim pitanjima: Kako je odrastati i živeti u današnjem svetu? Kakvo je društvo u kome živimo, a kakvo je ono u kome bismo želeli da živimo? Kako se svet menja, koje promene nas najviše dotiču? Sa kojim problemima se suočavamo u svetu koji se menja? Šta nam olakšava, a šta otežava da se nosimo sa problemima savremenog sveta? Šta nam je potrebno da bismo živeli ispunjeno i zadovoljno, a budućnost videli optimistično? Šta društvo treba da nam pruži da bi pronašli sebe i svoje mesto u njemu? Kako mi sami možemo da doprinesemo društvu u kome želimo da živimo?

Najbolje tri foto priče biće nagrađene poklon karticama Delfi knjižare, u vrednosti od tri do sedam hiljada dinara. Konkurs je otvoren za sve, a prijave treba poslati na mejl fotoprica.izjzv@gmail.com. Uz fotografije u JPG formatu i kratak opis u prozi ili poeziji, potrebno je da navedeš ime i prezime i kontakt telefon.

Konkurs raspisuje Institut za javno zdravlje Vojvodine pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada u okviru aktivnosti u cilju unapređenja mentalnog zdravlja.

.
Iako smo pomalo svi zaboravili da Skajp postoji, od kako smo počeli da koristimo Viber za komunikaciju sa ljudima u drugim zemljama,…
.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?