.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle

Nagradni konkurs za foto priču

13.12.2018.

"Kako (smo) u svetu koji se menja?" tema je konkursa koji traje do nedelje, 16. decembra. 

.

Potrebno je da pošalješ od jedne do pet autorskih fotografija i kratak opis, do 200 reči, u formi proze ili poezije i tako prikažeš svoju viziju teme.

Tema se bavi sledećim pitanjima: Kako je odrastati i živeti u današnjem svetu? Kakvo je društvo u kome živimo, a kakvo je ono u kome bismo želeli da živimo? Kako se svet menja, koje promene nas najviše dotiču? Sa kojim problemima se suočavamo u svetu koji se menja? Šta nam olakšava, a šta otežava da se nosimo sa problemima savremenog sveta? Šta nam je potrebno da bismo živeli ispunjeno i zadovoljno, a budućnost videli optimistično? Šta društvo treba da nam pruži da bi pronašli sebe i svoje mesto u njemu? Kako mi sami možemo da doprinesemo društvu u kome želimo da živimo?

Najbolje tri foto priče biće nagrađene poklon karticama Delfi knjižare, u vrednosti od tri do sedam hiljada dinara. Konkurs je otvoren za sve, a prijave treba poslati na mejl fotoprica.izjzv@gmail.com. Uz fotografije u JPG formatu i kratak opis u prozi ili poeziji, potrebno je da navedeš ime i prezime i kontakt telefon.

Konkurs raspisuje Institut za javno zdravlje Vojvodine pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada u okviru aktivnosti u cilju unapređenja mentalnog zdravlja.

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Za novije generacije teško da postoji veći razlog za nervozom od pucanja neta i ponovnog učitavanja u momentu gledanja bilo kog…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?