.
Trenutno
Vredi pročitati
 Novinari O radija
Lifestyle

Love is in the Hair

16.02.2015.

   Hair show "Love is in the Hair" , koji su organizovali Maja Ivanov Šapošnjikov i Novosadski klub frizera, održan je u nedelju u klubu Pelican International Social Exchange. 

.

Foto: Milan Milinkov

  Ljubitelji šik frizura koji su posetili sinoćni događaj imali su priliku da se upoznaju sa interesantnim kreacijama dveju frizerki – Milice Štegmajer i Mirjane Pavlović Mime, kao i da ćaskaju uz muziku dj  Mithza i dj Mirjana i da uživaju u performansu vilinskog plesa.

  Milica Optimistična je najbolje savete dobila od svoje bake koja je započela ovu frizersku tradiciju. Slogan pod kojim se predstavlja je „Šta oči vide, ruke naprave“. Miličine oči inspirišu ljudi za koje kreira frizure.

pelican jpg

   Iako je najbolje savete dobila od bake, stilovi im se razlikuju. Milica se trudi da kroz svoje umeće prikaže nove trendove.

   "Prvenstveno originalnost, izdvojiti se kao autentična ličnost u odnosu na ostale ljude - to je uvek in", kaže Milica, koja dodaje da se do toga stiže redovnom negom kose uz kvalitetne šampone i pakovanja. Ono što je takođe važno, jeste da što manje eksperimentišete sami kod kuće jer onda frizeri imaju problem.

   Ukoliko vas interesuje neobična moda, sledeće nedelje, takođe u "Pelicanu", će biti održana revija unikatnih odevnih kreacija Lutkart, Nataše Jovičić.

Lea Radlovački


.
Pre pojave pametnih telefona, morali smo da skeniramo knjige, novine, bilo koji drugi papirni dokument ili fotografije. Sada, postoje…
.
Kompanija Twitch, koja je prvenstveno poznata po svom servisu za strimovanje igara, pokrenula je Twitch Sings, karaoke igru koja…
.
Keybr.com je sajt koji će vas brzo ubaciti među ljude koji na tastaturi tipkaju brzo i tačno. Tako barem tvrde vlasnici ovog, veoma…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?