.
Trenutno
Music mix
Lifestyle

Love is in the Hair

16.02.2015.

   Hair show "Love is in the Hair" , koji su organizovali Maja Ivanov Šapošnjikov i Novosadski klub frizera, održan je u nedelju u klubu Pelican International Social Exchange. 

.

Foto: Milan Milinkov

  Ljubitelji šik frizura koji su posetili sinoćni događaj imali su priliku da se upoznaju sa interesantnim kreacijama dveju frizerki – Milice Štegmajer i Mirjane Pavlović Mime, kao i da ćaskaju uz muziku dj  Mithza i dj Mirjana i da uživaju u performansu vilinskog plesa.

  Milica Optimistična je najbolje savete dobila od svoje bake koja je započela ovu frizersku tradiciju. Slogan pod kojim se predstavlja je „Šta oči vide, ruke naprave“. Miličine oči inspirišu ljudi za koje kreira frizure.

pelican jpg

   Iako je najbolje savete dobila od bake, stilovi im se razlikuju. Milica se trudi da kroz svoje umeće prikaže nove trendove.

   "Prvenstveno originalnost, izdvojiti se kao autentična ličnost u odnosu na ostale ljude - to je uvek in", kaže Milica, koja dodaje da se do toga stiže redovnom negom kose uz kvalitetne šampone i pakovanja. Ono što je takođe važno, jeste da što manje eksperimentišete sami kod kuće jer onda frizeri imaju problem.

   Ukoliko vas interesuje neobična moda, sledeće nedelje, takođe u "Pelicanu", će biti održana revija unikatnih odevnih kreacija Lutkart, Nataše Jovičić.

Lea Radlovački


.
Ako već neko vreme planirate da odete iz Srbije, a niste baš sigurni kako bi vam život izgledao na nekom drugom mestu i koliko…
.
Instagram bi svojim korisnicima uskoro mogao da ponudi više sigurnosti, posebno u slučajevima kada izgube kontrolu nad svojim nalozima. 
.
Tek polovina korisnika interneta, obezbeđuje se prilikom "onlajn" kupovine, a tri četvrtine se izjašnjava da ne vidi sebe kao metu…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?