...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle

Love is in the Hair

16.02.2015.

   Hair show "Love is in the Hair" , koji su organizovali Maja Ivanov Šapošnjikov i Novosadski klub frizera, održan je u nedelju u klubu Pelican International Social Exchange. 

.

Foto: Milan Milinkov

  Ljubitelji šik frizura koji su posetili sinoćni događaj imali su priliku da se upoznaju sa interesantnim kreacijama dveju frizerki – Milice Štegmajer i Mirjane Pavlović Mime, kao i da ćaskaju uz muziku dj  Mithza i dj Mirjana i da uživaju u performansu vilinskog plesa.

  Milica Optimistična je najbolje savete dobila od svoje bake koja je započela ovu frizersku tradiciju. Slogan pod kojim se predstavlja je „Šta oči vide, ruke naprave“. Miličine oči inspirišu ljudi za koje kreira frizure.

pelican jpg

   Iako je najbolje savete dobila od bake, stilovi im se razlikuju. Milica se trudi da kroz svoje umeće prikaže nove trendove.

   "Prvenstveno originalnost, izdvojiti se kao autentična ličnost u odnosu na ostale ljude - to je uvek in", kaže Milica, koja dodaje da se do toga stiže redovnom negom kose uz kvalitetne šampone i pakovanja. Ono što je takođe važno, jeste da što manje eksperimentišete sami kod kuće jer onda frizeri imaju problem.

   Ukoliko vas interesuje neobična moda, sledeće nedelje, takođe u "Pelicanu", će biti održana revija unikatnih odevnih kreacija Lutkart, Nataše Jovičić.

Lea Radlovački


Možda te još zanima:

.

Naučite da svirate gitaru

Aplikacija koju je Apple izvorno kreirao 2004. godine dobila je niz ažuriranja i novih funkcija sa kojima možete naučiti ili…

.

Pac-Man uskoro na Twitchu

Ova igra na Twitch stiže u junu, a da biste igrali Pac-Man Live Studio, potrebno je da otvorite namenski Twitch kanal.…

.

"Skidajte" pesme uz pomoć aplikacije

Ako se sviranjem bavite na bilo koji način - da li iz hobija ili profesionalno, učenja novih pesma predstvalja izazov.…

.

Diskvalifikovan zbog varanja u online trci

Svet automoto sporta je na pauzi zbog koronavirusa. Trke u raznim konkurencija, od Moto GP-a do Formule se održavaju preko…

.

Video treninzi na Instagramu

Vežbanje ponekad najviše zavisi od motivacije. Uvek dođu dani kada vam se ne radi ništa i kada biste po ceo…

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo