.
Trenutno
IN teen
 Treći program Radija RTV
Lifestyle / Kuhinja

Studenjak - Ručak za 100 dinara

28.11.2016.

Studenti nikad nemaju para. Ali organizacija Atelje prisetila se da im pomogne i napravi radionicu. Eto načina kako da uštedite pare i to na hranu!

.

Ciklus Studenjak koji organizuje Atelje namenjen je pre svega studentima koji su tek došli u Novi Sad, ali i svima koji ga ne poznaju onoliko koliko bi voleli.

U utorak od 19 sati saznajte kako da napravite jeftin ručak koje možete da skuvate za 100 ili ispod 100 dinara po osobi. Učesnici će razmeniti različita iskustva i pričati o tome gde mogu da nabave najpovoljnije namirnice u gradu.

Jasno je da su cene na pijacama najpovoljnije, ali nisu ni sve pijace iste. Neke su skuplje, druge jeftinije, a o tome su studenti pričali na prethodnoj radionici u ciklusu Studenjak. Takođe, kako biste našli već spremljenu, jeftinu, ali i zdravu hranu, trebalo bi da što više obilazite svoj kvart i zagledate u izloge. Prema iskustvu novinara O radija u svakom delu grada, u možda malo zabačenim uličicama, postoje restorani ili menze koji su kao pravljeni za studentski budžet.

Teme koje će biti obrađene u ciklusu Studenjak posvećene su životu na tesnom studenstkom budžetu. Učesnici će pričati o načinima i ceni transporta, gde naći jeftinu a modernu odeću, povoljnu hranu, kućnu hemiju, kako skuvati zdrav ručak za 100 dinara i gde izaći a ne vratiti se u dom u dugovima.

Da biste se prijavili za radionicu treba da pišete organizaciji Atelje na njihovu Fejsbuk stranu.

J. Ž.

 

.
Vrhunska kuhinja, dinamičan dekor i dobra usluga su bitni činioci svakog restorana, ali današnji žele da ponude i drugačiju društvenu…
.
Evo još jednog super sajta o kuvanju. Ako naučite da ga koristite na pravi način pomoći će vam da postanete super kuvar ali mu…
.
Ljubitelji tajlandske kuhinje i oni koji vole da probaju nove ukuse u sredu, 19. jula, u CK13 imaće priliku da probaju tajlandska…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?