...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Kuhinja

Domaći fluorescentni kokteli

11.05.2015.

Pravite žurku sa mnooogo alkohola i želite da svoje goste dodatno iznenadite i upotpunite događaj nečim zanimljivim. Evo ideje - kokteli koji sijaju u mraku a lako ih možete napraviti.

.

Foto i izvor: shafmoody.com i welikeviral.com

Kako biste napravili ovaj alkoholni "light show" potrebno vam je nekoliko sastojka: dve litre džina ili votke (ko kako više voli), devet litara tonika, tri do četiri boce Roses Mojito Passion ili tri do četiri kanistera Pink Lemonade koji u sebi ima koncentraciju takozvanog Ice black light koji omogućava da ovo piće sija u dodiru sa ledom.

1 jpg

Piće se služi uz led koji stavljate u čašu što kasnije, odnosno, neposredno pre ispijanja koktela jer sija na što nižoj temperaturi.

Ovaj bućkuriš nastao je kao deo inicijative "The Campus Companion"  u okviru koje studenti treba da se socijalizuju i ujednače, kao i da ih zainteresuje da se više posvete laboratorijskim zadacima.

L.R.

Možda te još zanima:

.

Na sunce uz oprez

Odavno nije tajna da je prevencija najbolja zaštita, a tekuća godina nas je više puta podsetila i uverila u tu…

.

Zanimljivi tutorijali za Apple korisnike

U vreme pandemije Apple je poželeo da nešto korisno uradi za svoje korisnike. Zbog toga je ova kompanija napravila je…

.

Samsung i Apple telefoni uskoro bez punjača?

Samsung možda neće uključivati punjače u kutijama nekih od svojih pametnih telefona, počev od 2021. godine. Iz ove kompanije kažu da…

.

Blogovanje i gejming legitimni poslovi u Kini

Bloomberg prenosi da će u Kini maturanti koji pokreću sopstveni posao, fokusiran na blogovanje ili gejming, sada biti klasifikovani kao zaposleni. 

.

Za organizaciju doma

Za one koji zaboravljaju ili ne stižu da pruže dovoljno pažnje svom domu što rezultira, na primer, gubljenjem računa po…

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 06:00 Music mix by Marko
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo