...
TRENUTNO16:45 - 17:00Prava stvar

Lifestyle / Humor

Top 5 maminih rečenica

18.03.2015.

    Da se razumemo. Jedna je majka. I zaslužuje svu ljubav ovoga sveta. Al' što je umela da se povampiri, pa to nije realno! Ovo su neke od rečenica koje su dokazivale njenu ljubav ka meni. NOT!
.
1. E, sad ću te istući pa da imaš razloga da plačeš!
 
   Ubedljivo najveća trauma iz detinjstva, a ujedno i najbudalastija rečenica koju sam čula. I zauvek ću se pitati - zašto bi me tukla da se rasplačem kad to već uredno radim cirka sat vremena?!?!?!?!?!? Zar moji razlozi za puštanjem gornje slavine nisu dovoljni!?
 
2. Pričaćemo kad odu gosti/dođemo kući!
 
   Laž! Obmana! Prevara! Nema tu nikakve priče! Šifra: Batine! Bežala sam k'o da me sto vragova vija, a vijala me samo ona....sa varjačom. (Jedne sam batine i zaslužila, da ne grešim dušu. Pitala sam goste kad će ići kući da bi mama mogla da me uspava. Mislim da mi i dalje bridi zadnjica.)
 mamac jpg
3. Ti bi skočila u bunar kad bi svi to radili?!
 
   E, ta mi je sledila kad nešto uredno zas..em. Odnosno cela ekipa. Ali neeeee, nije ona rodila sve njih, već samo MENE! I zašto se uopšte ugledam na te "probisvete"?. U stvari, ZAŠTO se ugledam na bilo koga?! Što nas dovodi do rednog broja četiri.
 
4. Što se ne ugledaš na Peru, Miku, Đuru...?
 
 Što je potpuno nebulozno jer je u prethodnoj stavki rekla da ne bi trebala da se ugledam UOPŠTE.
 
5. Ja sam te rodila, ja ću te satrat'! 
 
    Ova se upražnjavala kad sam zašla u tinejdžerske godine. Plašila sam se te izjave kao one prve dve s početka priče. I bez ikakve šale, taj pogled masovnog ubice teško je zaboraviti. Kao da su se u tom momentu u njoj ovaplotili svi demoni i ratni zločinci od vajkada!
 
   Inače, imam neku maniju od malih nogu da plašim narod. Međutim, mala kakva sam bila nisam znala da mi je majka najveći sraća poznatog Univerzuma. Tako sam jednom uspela samo da iskočim ispred nje a ona je desnicu iskoristila krajnje podlo. Iz zaleta. Zidarski k'o malter da razmazuje. 
 
Ipak, ponavljam, jedna je majka.
 
 
Jelena Mijatović
Možda te još zanima:

.

Navikli na naopako stanje stvari

Apatinski pank rok bend Majkan objavio je pre nekoliko dana spot za pesmu "Pa šta", svoj sedmi singl sa albuma koji uveliko…

.

Biser Karipskog mora

Karipsko more, duge peščane plaže, pusta ostrva i muzika Boba Marlija. Da li znate u kojoj zemlji možete pronaći sve…

.

Studenti roditelji - moguće uz dobru organizaciju!

U nekim ranijim vremenima bilo je normalno da se deca rađaju u ranim dvadesetim godinama života svojih roditelja, dok danas…

.

Počinje Exit festival!

Došlo je i to doba godine kada nas trese Exit groznica. Još jednom spavamo i kreće ludilo na Petrovaradisnkoj tvrđavi…

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Dnevna soba
  • 18:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo