.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Humor

Top 5 loših osobina koje su u stvari dobre

25.04.2015.

1. U redu je biti neurotična kučka

.

Potpuno je u redu ukoliko nemate osmeh na licu čim se probudite. Isto tako je u redu da nemate uopšte osmeh na licu ukoliko vam neko nije ispričao smešnu priču (ovde ne spadaju vicevi, vicevi nisu smešni). Beneficije osobine "neurotična kučka" jesu da ćete na takav način suziti krug ljudi koji vam prilaze i spasiti se dosadnih, nezanimljivih, površnih ljudi.

 

 

2. U redu je da niste osoba za jutro

jutro jpg

Potpuno je opravdano ako vam je ujutru potrebno pola sata tišine, pet cigareta i šolja kafe da biste uopšte progovorili, a kamoli započeli dan. U redu je ukoliko mrzite ceo svet ujutro pa čak i vašu mačku koju inače volite najviše na svetu (znači ne kad je jutro).

 

 

3. U redu je biti nepristojan

foto jpg

Neke stvari se ne mogu rešiti na lep način, i sa nekim ljudima ne možete da pričate na lep način. Zato bez obzira na pol, godine, porodični status ili funkciju, u redu je da nepristojno, može se reći i bezobrazno, objasnite ljudima da to što rade nije u redu, ili da su prosto dosadni. Svakako šta god da je u pitanju, koja god situacija da je u pitanju, sasvim je opravdano da nekad vičete, psujete i vređate xy osobu.

 

 

4. U redu je imati potrebu da pijete ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom i petkom, ujutro, poslepodne ili uveče.

foto1 jpg

Ne, niste alkoholičar. Prosto je prirodno da čovek ima neobjašnjivu želju za alkoholom u toku radne nedelje. Samo je bitan balans.

 

 

5. U redu je ne biti slatka cura

foto3 jpg

Ukoliko niste girly girl, to je sasvim u redu. Ukoliko vam je vokabular najsličniji onom "kočijaškom", pritom vam je svaka druga "buraz", "gari" (tebreks je već malo previše) to je sasvim u redu, i da - naravno da ste i dalje cura. Ukoliko muški polni organ koristite da imenujete nebitne, banalne ljude predmete i pojave, vi ste, pod broj jedan, moj tip osobe, pod broj dva, sasvim legitimni građanin planete zemlje. Isto tako je sasvim u redu oterati u "muški polni organ" svaku osobu koja misli drugačije od vas. 

Lea Kotlica

.
Verujemo da ste i vi među onima koji se često u životu zapitaju šbbkbb (šta bi bilo, kad bi bilo). Nije bitno na koju temu ili…
.
Slažemo se da nema ničeg lepšeg od pevanja omiljene pesme naglas punim plućima, osim u onim slučajevima kada je to pevanje ispraćeno…
.
Psihološkinja Sonja Ivković u Salonu u Radničkoj održala je predavanje o humoru. Govorila je o uticaju smisla za humor na subjektivni…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?