.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Humor

Pet stvari koje najčešće (za)gubimo

02.04.2015.

Scenario: Ćale, vidno uznemiren, skakuće po sobi tražeći naočare koje su mu na glavi. Poznato? Izbunarili smo pet stvari koje nam vrlo često izmaknu iz vidokruga ili jednostavno "dobiju noge"!

.

5. Ključevi

Ni gigantski svetleće-zvučni privesci ne pomažu kada shvatite da ste ključeve od kola zaboravili u stanu ili obrnuto. O kopanju po ženskoj torbi da ni ne govorimo. Ovi mali "metalci" često nas dovode do ludila i potvrđuju onu staru "ko nema u glavi, ima u nogama".

4. Upaljač

Svaki pušač pronaći će se u ovoj situaciji. Da li je ostao u kutiji od cigareta, džepu, ostavljen u kafani ili uspešno zadovoljava pušačku strast nekog NN lica, verovatno nikada nećete saznati.

3. Flash memorija, tzv. USB

Porazom "flopi" diskete dobili smo CD, ali je i to ljudskom rodu bilo preveliko i prekomplikovano za transport i prenos podataka. Kada su stigle ove magične stvarčice, vrlo brzo smo oduševljenje zamenili prezirom i strahom od njihovog zaboravljanja u kućištu kompjutera, na radnim stolovima... Dobitna kombinacija je kada je vaš USB flash na onim istim ključevima za koje ste davno shvatili da su kilometrima udaljeni od vas!

pens around neck

2. Hemijska olovka

Nikada ne znate kada će vam se ukazati prilika da zabeležite broj telefona neke simpatične curice. To činite na svom mobilnom telefonu? Tabletu? Naravno, jer je vaša hemijska odavno izgubila svojstvo da je vaša i sada staromodno zapisuje stihove neke balade na ruci te iste simpatične curice.

1. Živci

"Neuropatija je bolest perifernog nervnog sistema koja se prostire od korena kičmene moždine do slobodnih nervnih završetaka perifernih nerava". (Wikipedia)

Medicinu na stranu, ono što gubimo u potrazi za prethodno izgubljenim su naši dragoceni živci. Zato, ukoliko duvanite prestanite, a ključeve, hemijsku i usb obesite oko vrata kao đak prvak i problem je rešen! Eh, kad bi to moglo tako :)

 

Tamara Ciceri

.
Verujemo da ste i vi među onima koji se često u životu zapitaju šbbkbb (šta bi bilo, kad bi bilo). Nije bitno na koju temu ili…
.
Slažemo se da nema ničeg lepšeg od pevanja omiljene pesme naglas punim plućima, osim u onim slučajevima kada je to pevanje ispraćeno…
.
Psihološkinja Sonja Ivković u Salonu u Radničkoj održala je predavanje o humoru. Govorila je o uticaju smisla za humor na subjektivni…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?