...
TRENUTNO12:00 - 14:00Pre podne na O radiju

Kultura / Strip

Naučite da crtate stripove

18.12.2014.

Organizator ove škole i glavni predavač, Vladimir Vesović kaže da je obuka namenjena svima, bilo da umeju da crtaju i imaju neko predznanje ili su potpuni početnici.

.

   Jedinstvena prilika za one koji žele da nauče kako se crta strip, poznati strip crtač Vladimir Vesović, organizuje školu stripa u knjižari Bulevar Books. Konkurs je uveliko u toku, a škola će početi sa radom kada se prijavi dovoljan broj zainteresovanih.

  Organizator ove škole i glavni predavač, Vladimir Vesović kaže da je obuka namenjena svima, bilo da umeju da crtaju i imaju neko predznanje ili su potpuni početnici.

  Pored toga, nije važno ni koliko godina imate, dokle god imate dovoljno želje da se posvetite stripu. Škola nema ograničeno trajanje, pa se ona tako u skladu sa željama može produžiti i na nekoliko godina. 

   - Plan je da se posvetim svakom pojedinačno i da u skladu sa mogućnostima i senzibilitetu, razvijam talenat koji ima. Nebitno je da li imate devet ili 39 godina, važan je pristup, rekao je za O radio, strip crtač, Vladimir Vesović.

   Pored crtanja, polaznici će moći da nauče i nešto o ilustraciji, anatomiji i perspektivi. Termini i cena škole će zavisiti od broja prijavljenih. Detaljnije informacije možete pronaći u knjižari Bulevar Books, na Bulevaru oslobođenja 60. 

   Rad ove škole stripa možete pogledati ovde, a biografiju predavača ovde.

   N.Š.

Možda te još zanima:

.

Suština stvaralaštva su emocije

Gala Čaki je likovna umetnica koja živi i radi najviše u Novom Sadu, ali je njen rad prepoznat i nagrađivan…

.

Vozite kamion Evropom

Hteli mi to sebi da priznamo ili ne - video igre su odličan način za ubijanje slobodnog vremena, ukoliko ga…

.

Bogata koncertna godina je iza nas

Januar je idealan sa sumiranje utisaka iz prošle i pravljenje planova za narednu godinu. Upravo iz tog razloga, vreme je…

.

Red vožnje novosadskog gradskog prevoza za iOS

Postoji nekoliko nezvaničnih apliakcija na kojima možete proveriti red vožnje nekog od novosadskih autobusa. Ove aplikacije su uglavnom namenjene korisnicima…

.

Enriko Sangiuliano 6. decembra na Green Love festivalu

Pasionirani ljubitelji rejva imaće priliku da se "zagreju" pred sam kraj 2019. godine, pa će tako 6. decembra na Spensu…

.

Pravo na ličnog asistenta je pravo na samostalan život

Usluge personalne asistencije za osobe sa invaliditetom u Novom Sadu, za razliku od nekih drugih gradova u Srbiji, još uvek…

  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Radio Gruvanje

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo