...
TRENUTNO12:45 - 13:00Lampica

Kultura / Strip

Naučite da crtate stripove

18.12.2014.

Organizator ove škole i glavni predavač, Vladimir Vesović kaže da je obuka namenjena svima, bilo da umeju da crtaju i imaju neko predznanje ili su potpuni početnici.

.

   Jedinstvena prilika za one koji žele da nauče kako se crta strip, poznati strip crtač Vladimir Vesović, organizuje školu stripa u knjižari Bulevar Books. Konkurs je uveliko u toku, a škola će početi sa radom kada se prijavi dovoljan broj zainteresovanih.

  Organizator ove škole i glavni predavač, Vladimir Vesović kaže da je obuka namenjena svima, bilo da umeju da crtaju i imaju neko predznanje ili su potpuni početnici.

  Pored toga, nije važno ni koliko godina imate, dokle god imate dovoljno želje da se posvetite stripu. Škola nema ograničeno trajanje, pa se ona tako u skladu sa željama može produžiti i na nekoliko godina. 

   - Plan je da se posvetim svakom pojedinačno i da u skladu sa mogućnostima i senzibilitetu, razvijam talenat koji ima. Nebitno je da li imate devet ili 39 godina, važan je pristup, rekao je za O radio, strip crtač, Vladimir Vesović.

   Pored crtanja, polaznici će moći da nauče i nešto o ilustraciji, anatomiji i perspektivi. Termini i cena škole će zavisiti od broja prijavljenih. Detaljnije informacije možete pronaći u knjižari Bulevar Books, na Bulevaru oslobođenja 60. 

   Rad ove škole stripa možete pogledati ovde, a biografiju predavača ovde.

   N.Š.

Možda te još zanima:

.

Filozofski fakultet u Novom Sadu obustavlja sve aktivnosti

Zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti studenata, njihovog prava na obrazovanje i bezbednost zaposlenih, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu obustavlja sve…

.

Na kraj Limana Žuta kuća

Žuta Kuća na livadi između Limana i Štranda živela je pet godina. 

.

Stvari se stalno vrte u krug

Mogli bismo, gotovo sa sigurnošću, da kažemo da se za jedan veliki festival, poput Exita, proda mnogo više karata nego…

.

Norveška šuma: Važne su pesme

Kada je Murakami objavio knjigu "Norveška Šuma" 2007. godine sigurno nije imao na umu da će njegovo delo, opet inspirisano…

.

Kako su pab kvizovi postali omiljena zabava Novosađana?

Novi Sad je grad u kome je cela priča oko pab kvizova u Srbiji počela, grad odakle je sve krenulo…

.

Grupa novosadskih studenata predstavila STAV

Novosadski studenti oformili su neformalnu grupu mladih ljudi pod nazivom STAV (Studenti protiv autoritarne vlasti) sa ciljem da podignu političku…

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo