.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Kultura / Strip

Naučite da crtate stripove

18.12.2014.

Organizator ove škole i glavni predavač, Vladimir Vesović kaže da je obuka namenjena svima, bilo da umeju da crtaju i imaju neko predznanje ili su potpuni početnici.

.

   Jedinstvena prilika za one koji žele da nauče kako se crta strip, poznati strip crtač Vladimir Vesović, organizuje školu stripa u knjižari Bulevar Books. Konkurs je uveliko u toku, a škola će početi sa radom kada se prijavi dovoljan broj zainteresovanih.

  Organizator ove škole i glavni predavač, Vladimir Vesović kaže da je obuka namenjena svima, bilo da umeju da crtaju i imaju neko predznanje ili su potpuni početnici.

  Pored toga, nije važno ni koliko godina imate, dokle god imate dovoljno želje da se posvetite stripu. Škola nema ograničeno trajanje, pa se ona tako u skladu sa željama može produžiti i na nekoliko godina. 

   - Plan je da se posvetim svakom pojedinačno i da u skladu sa mogućnostima i senzibilitetu, razvijam talenat koji ima. Nebitno je da li imate devet ili 39 godina, važan je pristup, rekao je za O radio, strip crtač, Vladimir Vesović.

   Pored crtanja, polaznici će moći da nauče i nešto o ilustraciji, anatomiji i perspektivi. Termini i cena škole će zavisiti od broja prijavljenih. Detaljnije informacije možete pronaći u knjižari Bulevar Books, na Bulevaru oslobođenja 60. 

   Rad ove škole stripa možete pogledati ovde, a biografiju predavača ovde.

   N.Š.

.
Već mesec dana u Poklon zbirci Rajka Mamuzića svake subote održavaju se besplatne strip i manga radionice. Namenjene su prvenstveno…
.
Ciklus projekcija ''Strip na filmu/ BD au Cinéma'' biće održan u medijateci Francuskog instituta, u okviru strip izložbe ''Ona…
.
Izložba strip autorki nazvana "Ona se budi/BD égalité" biće otvorena u sredu 16. januara u 19h u Francuskom institutu u Novom…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?