...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura

"Priče novosadskih ulica" u klubu OPENS

27.10.2017.

Udruženje "Šta je novosadski" predstaviće u nedelju, 29. novembra u 11.30 časova u klubu OPENS alternativnu kulturnu rutu koja obuhvata nekoliko tačaka u centru grada koji su važne za istoriju i kulturu Novog Sada. Lokacije su deo digitalne rute "Priča se (p)o gradu Novom Sadu" koja se kao aplikacija može preuzeti na sajtu "Šta je novosadski".

.

Pored ovoga, biće predstavljen i projekat "Priče novosadskih ulica" tokom koga su srednjoškolci iz Novog Sada sticali znanja o kreativnom pisanju, kako bi zabeležili priče o alternativnim turističkim lokacijama u Novom Sadu, istražili o njima zanimljivosti i objavili ih u sklopu elektronske brošure "Zanimljiva naselja Novog Sada".

Na promociji će biti prisutni učesnici radionica na temu kreativnog pisanja održanog u okviru projekta "Priče novosadskih ulica", kojima će tom prilikom biti dodeljene zahvalnice. 

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo