.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Kultura / Pozorište

Ručni rad u Pozorištu promena

29.11.2016.

Predstava Ručni rad ili Tajna jednog pisma biće izvedena u  sredu, 30. novembra u Pozorištu promena. 

.

Davne 2020. godine u današnjoj republici Severozapadna Francuska zbila se misteriozna krimi priča o tri žene. Prvoj ženi trebala je mušterija za ilegalni posao kojim se bavila. Drugoj ženi trebale su usluge prve zbog problema sa mužem. Trećoj ženi trebao je muškarac, i to baš onaj koji je bio problem drugoj. Da li je ijedna od njih dobila ono što joj je trebalo? Saznaćete ako odete u pozorište.

Reditelj Nikola Končarević za O radio kaže da je u pitanju crna komedija. "U predstavi je reč o tri žene, koje imaju određene probleme koje pokušavaju da reše na jedan krajnje napet način. Predstava, osim što je crna komedija, ima i elemente apsurda i krimića. U pitanju je jedno ubistvo koje se rešava na crnohumoran način", dodaje Nikola.

Predstava je prvi put izvedena u Pozorištu promena u maju ove godine, drugo izvođenje bilo je na Festivalu uličnih svirača i ovo će biti treće izvođenje. Predstava je nastala po motivima komada "Ručni rad" Žana Kloda Danoa, a uloge tumače Ema Stojanović, Mia Simonović i Sonja Isailović.

Karte možete rezervisati na teatarpromena@gmail.com, a njihova cena je 200 dinara. Predstava počinje u 21h. 

A.K.

.
UPAD se održava od 30. oktobra do 8. novebra u Novosadskom pozorištu i Gimnaziji "Laza Kostić". Na programu je sedam predstava.
.
U Srbiji vlada hiperprodukcija brojnih kadrova, od prosvetara, lekara, pravnika, ekonomista, novinara, dramskih umetnika... Upravo…
.
Ekipa portala "Hoću u pozorište" odlučila je da pozorište malo više približi mladim ljudima, naročito srednjoškolcima. U pitanju…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?