...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Anja

Kultura

Otvorene prijave za radionicu KINO-EKO

07.03.2022.

Akademski kino klub/Akademski filmski centar DKSG poziva studente da se prijave za učešće na radionici ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO. U fokusu drugog izdanja ove radionice biće prostori Bačke.

.

KINO-EKO je radionica namenjena studentima, koja predstavlja priliku da se mlađa populacija informiše o bitnim temama u vezi sa zaštitom životne sredine, odnosno o ekološkim problemima, ali i da se upozna sa načinom života  Vojvodine, odnosno bačkog okruga.

Teorijski deo radionice, na kojem će polaznici biti upoznati sa različitim pristupima u oblasti dokumentarnog i eksperimentalnog filma, biće održan od aprila do prve polovine jula u Domu kulture Studentski grad, dok će praktični deo radionice biti održan u Bačkoj sa smeštajnom lokacijom u Malom Iđošu, u drugoj polovini jula.


Finalna montaža snimljenih materijala, kao i projekcija filmova polaznika radionice biće organizovana u Domu kulture Studentski grad, u toku jeseni tekuće godine.

Prijave možete poslati isključivo elektronskim putem, a neophodno je da zainteresovani studenti pošalju svoju biografiju i motivaciono pismo (do 1.000 karaktera) na mejl adresu kino-eko@dksg.rs najkasnije do 20. marta 2022. godine.

Broj polaznika je ograničen, a svi kandidati biće pozvani na razgovor.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Clean Code radionica

Radionica pod nazivom “Clean Code and Intro to Spring Boot”, u organizaciji studentske organizacije BEST Niš i kompanije Prime Software,…

.

Online radionica za maturante "Zajedno protiv treme"

Univerzitet u Beogradu poziva maturante koji će konkurisati za upis na fakultete u njegovom sastavu da prisustvuju radionici pod nazivom…

.

Radionica za studente: Kako napisati dobar CV?

Radionica za studente pod nazivom "Kako napisati dobar CV" biće održana u četvrtak 10. februara u Studentskom kulturnom centru u…

.

Besplatna radionica: Unapređenje zapošljivosti mladih

Program "Unapređenje zapošljivosti mladih kroz prakse“ deo je projekta "Having a voice, having a choice“ koji sprovode UNICEF i NAPOR.…

.

Tehnike za prevazilaženje anksioznosti

Besplatna radionica pod nazivom “Tehnike za prevazilaženje anksioznosti” biće održana 28. januara u 17:30 online, putem Zoom platforme.

.

SKOBI: Umetnost prirode

Da li ste čuli za SKOBI? Ako niste, nije čudno, mada ćete verovatno čuti, jer u tom materijalu možda leži…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo