...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Kulturni kviz u vrtu galerija

11.07.2017.

Ukoliko ste poklonik kvizova znanja, možete da učestvujte u jednom koji se bavi isključivo kulturom i proverite koliko poznajete ovu oblast.

.

Kulturni kviz koji će voditi Nikola Kostić, poznatiji kao Li Men, održava se u četvrtak 13. jula u 21 čas u vrtu Galerije Matice srpske i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

Ovo je zabavan način da proverite svoje znanje iz različitih oblasti poput muzike, likovne umetnosti, književnosti, pozorišta i filma, a ukoliko vaša ekipa bude uspešna, očekuju vas zanimljive nagrade.

Ekipu od četiri člana potrebno je, do 12. jula, prijaviti na telefon 021 4899 013, na info@galerijamaticesrpske.rs ili na Fejsbuk stranici Galerije Matice srpske.

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Besplatan program kreativne inkubacije

Prvi ciklus programa LEVEL UP! biće realizovan tokom aprila i maja u formi dvočasovnih interaktivnih online radionica kroz pružanje alata, tehnika…

.

Finansiranje projekata kulturnog aktivizma

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) poziva pojedince i organizacije da se prijave na Drugi javni poziv i daju svoj…

.

Vredi pročitati "Misli o nervoznoj planeti"

Studentkinja novinarstva Ivana Ivanović za ovu nedelju preporučuje da pročitate "Misli o nervoznoj planeti", autora Meta Hejga.

.

Vredi pročitati "MusicQuake: The Most Disruptive Moments in Music"

PR i bend menadžerka Branislava Kolarov za ovu nedelju preporučuje knjigu koja bi mogla da bude interesantna svim ljubiteljima muzike.…

.

Vredi pročitati "Kada telo kaže ne"

Master menadžerka ljudskih resursa Kristina Bogatinović za ovu nedelju preporučuje doktora Gabora Matea i knjigu "Kada telo kaže ne".

.

Dungeons & Dragons: Od skromnog početka do kulta

"Dungeons & Dragons" je društvena igra koja je svoje korene imala pre gotovo pedeset godina, ali i dalje privlači ljude…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo