.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Kultura

Impuls! festival 5. i 6. aprila u Novom Sadu

19.03.2019.

Tokom dva dana, biće održan raznovrstan program edukativnog i zabavnog karaktera, koji će publici približiti fenomen i pojam scenskog dizajna, na različitim lokacijama u Novom Sadu. 

.

Ovogodišnji IMPULS! festival održava se pod sloganom "Scena je na nama!" i kako kažu organizatori, predstavlja potencijalni odgovor na prošlogodišnje pitanje festivala: "Gde nam je scena?".

IMPULS! želi da otvori niz tema u vezi sa scenskim i umetničkim prostorom i poteškoćama u plasiranju umetnosti van institucija. Tiče se rada umetnika, odgovornosti, ali ličnih i profesionalnih izazova studenata kao i mladih profesionalaca.  

IMPULS! festival nastao je kao inicijativa studenata osnovnih studija scenske arhitekture, tehnike i dizajna. Njegov osnovni cilj je da okupi studente i mlade profesionalce radi mapiranja prostora umetnosti, razmene iskustava, određivanja polja delovanja scenskog dizajna, međusobnog upoznavanja i razmenjivanja dobrih praksi – pre svega u radu i učenju, a potom i u daljem profesionalnom usavršavanju.

Više informacija potražite na Fejsbuk i Instagram profilima festivala. 

.
Posle sjajnog koncerta Gitariste Daniela Bežea i French Jazz Banda u Kulturnoj stanici Svilara, zamolili smo ovog muzičara da preporuči…
.
U potrazi za skloništem od vrelih dana, još vrelija preporuka za ovonedeljne događaje...
.
Nije nepoznanica da kreativni mladi ljudi odustaju od svojih ideja zato što ne mogu da pronađu osobu ili organizaciju koja bi u…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?