...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Trejler za dokumentarni film o Daft Panku

26.09.2015.

Britanska televizijska mreža BBC objavila je prvi trejler za dokumentarni film o francuskoj elektronskoj grupi Daft Punk na engleskom jeziku.

.

Ovo je prvi dokumentarac o najmisterioznijem dvojcu na svetu, kojeg čine francuski muzičari Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo, saopštio je MTV na svom sajtu.

U filmu se mogu videti nastupi i intervjui iz arhive sa osnivačima Daft Panka, kao i novi razgovori s muzičarima s kojima je bend sarađivao Pharellom Williamsom, Kanye Westom, Nile Rodgersom, a tu je i veteran DJ Pete Tong, kao i pevač i tekstopisac Paul Williams.

"Ko je napravio najveću revoluciju u dance muzici... ljudi kažu, Daft Punk", rekao je Kanje Vest.

Film je režirao Hervé Martin-Delpierre, a prikazuje sam početak karijere dvojca od njihovog prvog školskog benda u Parizu do trijumfa na dodeli Grammy nagrada 2014. godine, s njihovim albumom "Random Access Memories" koji je pokupio sva moguća priznanja.

Film se očekuje u bioskopima pre kraja godine.

Izvor: Beta

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Veliki Mrmot uzvraća udarac !

Aleksandar  Damnjanović iz Beograda, je zaljubljenik u prirodu, planinar, biciklista i kajakaš. Pre svega avanturista. Njegova “životna” avantura je prelazak…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo