...
TRENUTNO11:00 - 12:00Dnevna soba

Kultura / Film

Šta nam Disney sprema za narednu sezonu?

15.09.2022.

Disney i Pixar objavili su da trenutno rade na nastavku filma "U mojoj glavi 2", koji bi premijerno trebalo da bude prikazan u leto 2024. godine.

.

Zvezda animiranog filma "U mojoj glavi", Ejmi Poeler će u nastavku pozajmiti glas liku Sreće, a radnja filma biće fokusirana na emocije tinejdžerke Rajli. To je nastavak jednog od omiljenijih Pixarovih filmova u prošlih deset godina. Bil Hejder (Strah) i Mindi Kaling (Gadost) možda neće biti u glumačkoj postavi novog filma, čiju režiju potpisuje Kelsi Man, a trebalo bi da počne sa prikazivanjem u leto 2024.

Prvog dana ovogodišnje D23 konvencije najavljeni su brojni Diznijevi projekti: "Peter i Wendy", "MUFASA", "Snežana", "Win or Lose", "Wish", "Strange World", "Iwaju" i "ELIO". "Peter and Wendy" je adaptacija "Petra Pana", koja bi na Disney+ trebalo da počne da se emituje 2023.

Predstavljen je i novi "Kralja lavova", koji bi trebalo da prethodi događajima iz originalnog filma, pod nazivom "MUFASA", a njegovo premijerno prikazivanje takođe se očekuje u 2024.

Najavljeno je da će Diznijeva "Snežana", sa Rejčel Zegler i Gal Gadot u glavnim ulogama, u bioskope stići 2024. Predstavljena je i Pixarova nova originalna animirana serija, "Win or Lose", koja će tokom 2023. biti dostupna na Disney+.

Walt Disney Animation Studios najavio je film "Wish", sa Arijanom Debose iz "Priče sa zapadne strane", koja je pozajmila glas glavnom liku, Aši. Prikazivanje se očekuje tokom 2023.

(Hina)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Da li ćemo gledati "Pirate sa Kariba" bez Džonija Depa?

Nakon što je Džoni Dep odbio honorar od 20 miliona dolara za povratak u „Pirate sa Kariba“ i nakon vesti…

.

Uprkos kritikama "Mala sirena" prolazi dobro u bioskopima

Novi Diznijev film "Mala sirena" doneo je čak 117,5 miliona dolara na američkim blagajnama. Rimejk klasika iz 1989, sa Hale…

.

Koji su omiljeni crtani filmovi Kventina Tarantina?

Uprkos tome što je tokom godina iskazivao svoju ljubav prema mnogim filmovima, jedna oblast kinematografije koju Tarantino retko gleda je…

.

Vraća se Futurama!

Nakon gotovo deset godina obožavaoci Futurame će imati priliku da gledaju nove avanture posade Planet Expressa.

.

Dizni sprema nastavak "Ratova zvezda"

Sve obožavaoce jedne od najuspešnijih filmskih franšiza svih vremena obradovaće vest da se počelo sa radom na novom nastavku "Ratova…

.

Objavljen trejler za novu verziju "Male sirene"

Dizni je u noći dodele Oskara predstavio prvi trejler za predstojeći hit "Mala sirena" čiju režiju potpisuje čuveni Rob Maršal,…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo