...
TRENUTNO15:00 - 15:10Leto na O radiju

Kultura / Film

Odloženo snimanje novog Betmena

07.06.2023.

Snimanje filma "The Batman Part II", s Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi, odloženo je sa novembra ove na mart sledeće godine, piše Midgard Times.

.

Foto: Promo

Do odlaganja je najverovatnije došlo zbog štrajka Saveza američkih scenarista, s obzirom na to da su reditelj i scenarista Met Rivs i scenarista Metson Tomlin aktivni učesnici štrajka koji zahteva pravedne plate i uslove rada za sve scenariste. Pretpostavlja se da odlaganje snimanja neće uticati na premijeru filma, koji bi trebalo da izađe u oktobru 2025.

Spinof serija "The Penguin" je takođe zaustavila produkciju zbog štrajka. Snimanje serije je počelo u martu, a radnja se temelji na liku Osvalda Koblpota, koji je poznat kao Pingvin, kojeg glumi Kolin Farel.

"The Batman Part II" će biti deo sopstvenog DC-jevog filmskog univerzuma i neće biti povezan s filmskim univerzumom Džejmsa Gana, koji će uključivati novu verziju Supermena, Batmena i Robina i filma "The Brave and the Bold"."The Batman" prati Batmenovu drugu godinu borbe protiv kriminala, u kojoj se suočava s nizom brutalnih zločina, a susreće likove poput Žene mačke, Pingvina i Ridlera. "The Batman Part II" će nastaviti gde je prvi film stao, a moguće je da će se kao glavni zlikovac pojaviti Džoker, kog glumi Bari Kogan.

(Index)


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Otvoren konkurs za festival DIY filma Naiva

Dom b612 ove godine organizuje četvrti po redu Festival amaterskog filma, koji će biti održan od 20. do 21. septembra…

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

  • 13:50 Leto na O radiju
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:10 Pesma dana
  • 15:20 Tehnologija

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo