...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Nominacije za najgore filmove 2021. godine: Brus Vilis bez konkurencije

08.02.2022.

Predstavljene su nominacije za Zlatnu malinu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja u prethodnoj godini, a zahvaljujući prilično lošim nastupima u čak osam filmova ove godine, Brus Vilis je dobio spostvenu kategoriju.

.

"Nezahvalni mjuzikli, trileri bez uzbuđenja, skoro dvosatni film o plasmanu proizvoda i više Brusa Vilisa nego što bi bilo koji gledalac mogao da izdrži. Drugim rečima, 2021. nije izneverila Zlatnu malinu", navodi se u saopštenju organizatora.

Vodeći s devet nominacija je Netfliksov "Diana: The Musical", a na listi nominovanih za najgori film su i trileri "Karen" i "The Woman in the Window", svaki s pet nominacija, kao i "Space Jam: A New Legacy" Lebrona Džejmsa.

Nominacije za lošu glumu pripale su "inače sjajnoj glumici" Ejmi Adams sa za "The Woman in the Window". Među ostalima koji su se našli na ovoj listi su Mark Valberg, Ben Aflek i Džared Leto.

Brus Villis se ove godine istakao po lošem i dobio je zasebnu kategoriju, nakon što se pojavio u osam projekata za koje organizatori misle da su baš prilično loši. Kategorija je nazvana "Najgora izvedba Brusa Villisa u filmu iz 2021. godine".

(Klix)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Otvoren konkurs za festival DIY filma Naiva

Dom b612 ove godine organizuje četvrti po redu Festival amaterskog filma, koji će biti održan od 20. do 21. septembra…

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

  • 17:50 Prava stvar
  • 18:00 RetroTips
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo