.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Kultura / Film

Nil Blomkamp snima sledećeg Alien-a

19.02.2015.

Alien konačno dobija nastavak, režisera i koncept!

.

   Južnoafrički režiser Nil Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie) objavio je na svom instagram profilu da će režirati novi film o najpoznatijem svemirskom čudovištu Alien-u. Producent Ridli Skot će scenario za Alien direktno nasloniti na drugi deo svog filma Prometheus.

   Skot će producirati i režirati nastavak naučno-fantastične sage Prometheus iako je prvi deo popio dosta negativnih kritika. Uprkos tome, postoji velika želja fanova da vide kuda ta priča dalje vodi. Nakon toga Blomkamp će moći da se dohvati popularne franšize.

   Ono što je do sada natuknuo je da će njegov Alien nastaviti odličnu tradiciju Aliena Džejmsa Kamerona sa originalnim Xenomorph-om, a Sigurni Viver u ulozi Elen Ripli.

   Dok Skot i Blomkamp ne krenu u realizaciju ovih planova, u biskope će uskoro stići Blomkampov novi film Chappie, priča o robotu koji oseća i razmišlja, a kroz život prolazi na način na koji odrasta čovek – saznavanjem i iskustvima koje mu nameće okolina. Evo i trejlera za film koji obećava.

   P.K.


.
Najbolji start jednog Spajdermen filma!
.
Otvoren je konkurs za deseto izdanje Međunarodnog festivala kratkog, nezavisnog i "uradi-sam" filma MikroFAF, koji ove godine nosi…
.
Vojvođanski građanski centar otvorio je konkurs za program "Prvi kadar Sarajevo/Prizren", koji pruža priliku mladim ljudima iz…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?