...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Meg Rajan se vraća romantičnim komedijama

09.05.2022.

Meg Rajan je najavila je da će se vratiti korenima, odnosno romantičim komedijama i da će glumiti i režirati film "What Happens Later".

.

Foto: YouTube / Sony Pictures Home Entertainment

Za sada je poznato da će joj partner biti Dejvid Duhovni, poznati agent Molder iz serije The X-Files, a premijera se očekuje 2023. godine. Prvi sinopsis, koji je objavio, The Hollywood Reporter, objašnjava da nas film upoznaje s Vilom (Rajan) i Bilom (Duhovni), starim parom koji se, nakon decenije razdvojenosti, ponovno susreće na aerodromu u tranzitu preko noći, zarobljen snegom.

Vila ostaje svojevoljna i slobodna – nesalomivi duh prošlosti. Nedavno rastavljen, Bil preispituje svoj život i odnose sa svojom otuđenom ženom i ćerkom. Sve što žele je da odu kući, u početku se ustručavaju da budu zajedno, ali su prisiljeni da se ponovo osvrnu na svoju prošlost, zajedno s onim što je moglo biti i što bi moglo da se ponovi. Ali, kada se verzije njihove zajedničke istorije ne preklapaju, postavlja se pitanje kuda dalje.

Slogan za film poručuje: "Šta ako se jedne snežne noći nađete licem u lice s nekim iz svoje prošlosti? Nekim ko je nekada čuvao vaše tajne, jer je jednom, davno, ta osoba bila u vašem srcu". Trenutno je poznato da će snimanje početi uskoro, ove godine, u Bentonvilu u Arkansasu.

Meg Rajan, glumicu koja nas je privolela da se zaljubimo u njene uloge u velikim romantičnim komedijama '90-ih poput "Kad je Hari sreo Sali", "Stigla vam je pošta" ili "Besani u Sijetlu" dugo nismo gledali u nekom sličnom naslovu. Poslednju premijeru imala je 2015. godine, u ostvarenju Ithaca, ratnoj drami, koja je označila njen rediteljski debi.

(City magazin, Elle España)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Volontiraj na najpristupačnijem filmskom festivalu u Srbiji

Konkurs za volontere za međunarodni 20. filmski festival "Uhvati film", koji se ove godine održava od 12. do 16. oktobra…

.

Ibrahimović u novom filmu o "Asteriksu i Obeliksu"

Svetski poznat fudbaler Zlatan Ibrahimović oprobaće se i u ulozi glumca i to u nastavku filmskog serijala "Asteriks i Obeliks"…

.

Edi Marfi ponovo na filmu kao Policajac s Beverli Hilsa

Edi Marfi započeo je produkciju četvrtog dela franšize "Policajac s Beverli Hilsa", a "Deadline" piše da mu se u projektu…

.

"Athena" kao slika srca urbane pobune

Bes i očaj dve su reči koje krase aktere filma "Athena“ Romana Gavrasa, sina nadaleko poznatog Koste. Film koji preispituje…

.

Džejms Bond će od sada biti u službi Njegovog Veličanstva

Ko će biti novo lice Džejmsa Bonda još je nepoznanica, ali se zna da će on od sada biti "u…

.

Snima se nova verzija filma "Buč Kesidi i Sandens Kid"

Amazonov serijal, koji je nazvan jednostavno "Butch and Sundance", vodiće Marvelovi režiseri braća Entoni i Džozef Ruso.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo