...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Marry Me: Robotski dosadno

14.02.2022.

Nova romantična komedija “Marry Me” (Ti si taj) u kojoj glavne uloge tumače Dženifer Lopez i Oven Vilson, naišla je na surove reakacije filmskih kritičara, ali i publike.

.

Foto: YouTube / Universal Pictures

Ket Valdez (Lopez) i nova atraktivna muzička zvijezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) najseksipilniji su moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl, "Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.

Ipak, pred venčanje, Ket saznaje da ju je izabranik prevario, pa tokom nastupa nasumično bira muškarca iz publike (Vilson) sa kojim će "stati na ludi kamen“. Ideja filma bila je da zabavi gledaoce predvidivom romantičnom komedijom, ali, ako je suditi po komentarima i reakcijama filmskih kritičara, ovo ostvarenje nije uspelo ni to.

Dajući filmu jednu od pet zvezdica, “Gardijanov” kritičar Piter Bredšo nije imao milosti, pa je Lopezovu nazvao “potpuno neduhovitom”. Ni za Ovena Vilsona nije imao reči hvale, pa ga je okarakterisao kao “robotski dosadnog”.

Slične komentare imala je i publika: na društvenim mrežama je gotovo jednoglasno mišljenje da film neće zaživeti i da ovo ostvarenje nije nešto što bi pogledali opet, a mnogi čak pretpostavljaju da je ovo najgori film godine, iako smo tek na početku.

(CDM)

 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Volontiraj na najpristupačnijem filmskom festivalu u Srbiji

Konkurs za volontere za međunarodni 20. filmski festival "Uhvati film", koji se ove godine održava od 12. do 16. oktobra…

.

Ibrahimović u novom filmu o "Asteriksu i Obeliksu"

Svetski poznat fudbaler Zlatan Ibrahimović oprobaće se i u ulozi glumca i to u nastavku filmskog serijala "Asteriks i Obeliks"…

.

Edi Marfi ponovo na filmu kao Policajac s Beverli Hilsa

Edi Marfi započeo je produkciju četvrtog dela franšize "Policajac s Beverli Hilsa", a "Deadline" piše da mu se u projektu…

.

"Athena" kao slika srca urbane pobune

Bes i očaj dve su reči koje krase aktere filma "Athena“ Romana Gavrasa, sina nadaleko poznatog Koste. Film koji preispituje…

.

Džejms Bond će od sada biti u službi Njegovog Veličanstva

Ko će biti novo lice Džejmsa Bonda još je nepoznanica, ali se zna da će on od sada biti "u…

.

Snima se nova verzija filma "Buč Kesidi i Sandens Kid"

Amazonov serijal, koji je nazvan jednostavno "Butch and Sundance", vodiće Marvelovi režiseri braća Entoni i Džozef Ruso.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo