...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Kultura / Film

Kreirajte poster za Snupija

13.10.2015.

Povodom ostvarenja "Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D", koji će se u bioskopima naći od 5. novembra, distributer "MegaKom Film" organizuje nagradni konkurs namenjen svima koji vole animirane filmove i dizajn, i poziva ih da kreiraju svoj poster za ovaj film.

.

Poster mora biti originalan, ne smeju da se koriste vizuelni elementi iz filma ili elementi sa originalnog filmskog postera (fotografije, originalni dizajn naslova filma). Pri izradi postera mogu se koristiti sve tehnike. Poster treba da sadrži naziv filma - "Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D, kao i informaciju "U bioskopima od 5. novembra".

Rad u dimenzijama 50 puta 70 centimetara, 300 dpi (.tif format) poslati putem nekih od besplatnih servisa za transfer (sendspace.com, wetransfer.com) na adresu snupi@mcf.rs do 22. oktobra. Svi radovi koje žiri odobri biće objavljeni na Fejsbuk strani MegaKom Filma. Imena autora, čiji će posteri biti izloženi, biće objavljena 23. oktobra na sajtu MCF.

Najbolje postere odabraće likovni umetnik Vladimir Vesović, a nagrade za autore biće veliki plišani Snupi i još pet zanimljvih poklona sa motivima filma. Osim najboljeg rešenja, Vesović će odabrati nekoliko postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i predstavljeni na "Izložbi o Klinjama" u holu Delta Sitija, 25. oktobra.

Poslednji put Čarli Braun i družina pojavili su se na velikom platnu 1980. godine u filmu "Bon Voyage, Charlie Brown (And Don’t come Back!)", čiji je producent bio sin kreatora Čarlsa Šulca, Greg Šulc. Čarli Braun družina je živela uglavnom kroz strip čije je originalno ime "Peanuts" i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine.

Tanjug

Možda te još zanima:

.

Komplikovano odrastanje stendap komedije

Kada je avgusta 2015. godine Robin Vilijams odlučio da prekine sopstveni život, svet je na trenutak osetio gorku knedlu u…

.

Ne živimo u ravnopravnom društvu

"ON/A ravnopravno OsN/Aženi" je projekat u kome su mladi razmatrali stereotipe i predrasude koje postoje u našem društvu, upoređivali ih…

.

The Outsider: priča o najgorim detinjim strahovima

Kada smo bili mali plašili su nas Babarogom. Ako ne budemo dobri, doći će Babaroga i pojesti nas, govorili su.…

.

Booksmart: štreberluk i priključenija

Ne tako davno, publika je morala da se zabrine kakve joj Holivud filmove o odrastanju plasira. Bilo da smo gledali…

.

The last dance: ljubavno pismo košarkaškom čudu

Histerija je reč kojoj fali barem šaka značenjskih svojstava kako bi opisala atmosferu koja je okruživala jednog od najvećih košarkaša…

.

Netflix nudi besplatne dokumentarce

Popularni striming servis je odlučio da preko svog YouTube kanala svima pokloni nekoliko svojih dokmentarnih filmova.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo