...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Koje su najgledanije serije na Netfliksu svih vremena?

12.12.2022.

Gledaoci su odabrali svoje favorite među serijama na Netfliksu, zahvaljujući tome koliko su se interesovali za koji naslov u prvih mesec dana.

.

Mnoge serije su došle, osvojile publiku i stekle epitet televizijskih projekata kojim se ne može odoleti. Međutim, malo je onih koje su gledaocima držale jednako pažnju od prve do poslednje epizode/sezone. Netfliks se do sada pokazao kao striming servis, koji itekako zna koje će serije prikazivati.

Da bi dobili listu najgledanijih serija koje su ikada objavili, gledali su koliko je koja bila gledana u prvih mesec dana. Po tim brojkama, ovo su najgledanije Netfliksove serije svih vremena.

desetnajgledanijihserija png

Serija "Wednesday" je najnoviji Netfliksov hit. U pitanju je jedna od onih serija koja je počela da se emituje i odmah oborila rekorde. No, nije jedina. Do sada se već nekoliko puta dogodilo da je Netfliks objavio neku seriju i da je u prvih mesec dana postala toliko popularna da je postala jedna od najgledanijih serija svih vremena.

(Vijesti)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Netfliks napravio bilbord kakav niste videli do sada

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma Netfliks napravila je džinovski poster koji publici pruža priliku da…

.

Stiže novi gejming proizvod na YouTube

YouTube testira novi gejming proizvod, pod nazivom "Playables" i biće dostupan za mobilne i desktop platforme.

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

.

Peta sezona serije "Stranger Things" pod znakom pitanja zbog štrajka scenarista

Produkcija pete sezone popularne serije "Stranger Things" obustavljena je do daljeg, zato što su se njeni kreatori solidarisali sa štrajkačima…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo