...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Kultura / Film

Filmska i fotografska radionica u Sonti

14.09.2015.

Udruženje Centar za kulturu i obrazovanje Sonta pozvalo je mlade da se prijave za učešće na radionicama koje će biti organizovane sledeće nedelje - filmska radionica na programu je 18. septembra, a fotografska 19. septembra.

.

Filmsku radionicu vodiće Boris Ćelić iz Sombora, a zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa osnovama izrade i obrade video materijala. Voditelj fotografske radionice biće Siniša Trifunović, takođe iz Sombora, a učesnici će se upoznati sa osnovama fotografije.

Obe radionice će biti realizovane u periodu od 12 do 17 časova, sa pauzom, u prostorijama Centra. Nakon radionica organizatori će se sa učesnicima dogovoriti o izradi radova i organizovanju izložbe i projekcije.

Možete da se prijavite putem mejla ckosonta [at] gmail.com, Facebook stranice, SMS-a 060 381 3606, telefonom 069 381 3609 ili lično.

Radionice se realizuju u okviru projekta "Mesto gde ću živeti i raditi" koji finansira Trag fondacija i Balkanski fond za demokratiju, a potpomažu i Opština Apatin i Mesna zajednica Sonta.

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Komplikovano odrastanje stendap komedije

Kada je avgusta 2015. godine Robin Vilijams odlučio da prekine sopstveni život, svet je na trenutak osetio gorku knedlu u…

.

Ne živimo u ravnopravnom društvu

"ON/A ravnopravno OsN/Aženi" je projekat u kome su mladi razmatrali stereotipe i predrasude koje postoje u našem društvu, upoređivali ih…

.

The Outsider: priča o najgorim detinjim strahovima

Kada smo bili mali plašili su nas Babarogom. Ako ne budemo dobri, doći će Babaroga i pojesti nas, govorili su.…

.

Booksmart: štreberluk i priključenija

Ne tako davno, publika je morala da se zabrine kakve joj Holivud filmove o odrastanju plasira. Bilo da smo gledali…

.

Španski filmski klasici na internetu

Narednih nedelja imaćemo priliku da potpuno besplatno pogledamo više od deset španskih filmova u okviru ciklusa "Klasici uz tebe".

.

The last dance: ljubavno pismo košarkaškom čudu

Histerija je reč kojoj fali barem šaka značenjskih svojstava kako bi opisala atmosferu koja je okruživala jednog od najvećih košarkaša…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Dnevna soba

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo