...
TRENUTNO14:00 - 15:00Pokretač

Kultura / Film

Dokumentarac o Daft Punk-u 24. juna

30.05.2015.

Prošlo je skoro godinu dana od kada su u javnost stigle bilo kakve vesti o dokumentarnom filmu o mega popularnom elektronskom dvojcu Daft Pank. Medjutim, juče je francuski sajt DumDum konačno otkrio informaciju koju smo svi željno čekali!

.

Dokumentarac pod nazivom Daft Punk Unchained, BBC će emitovati na Canal + 24. juna! Film traje 80 minuta i uključuje intervjue sa "ljudima iza maski", kao i razgovore sa umetnicima sa kojima su oni radili kroz čitavu karijeru, među kojima su na primer Kanye West i Paul Williams.

Film govori i o njihovim nastupima na Coachella festivalu, stvaranju njihovih čuvenih kostima, filma Tron i njihovih fenomenalnih albuma o kojima će pričati veoma detaljno.

Znajući Daft Punk, vizuelna estetika u ovom filmu sigurno će imati važno mesto i biti najvažnija za celokupan utisak. Iako dvojica poznatih umetnika nisu zaduženi za produkciju, ekipa koja pravi film ih veoma dobro poznaje i svesna je značaja koji će ovaj dokumentarac imati u zajednici, prenosi sajt youredm.com.

Save the date and get ready for an up close look at the story behind our two favorite robots!!!

Film producira francuski ogranak BBC-a u saradnji sa poznatom televizijskom stanicom Canal +. Prati karijeru Dafta Punka od samog nastajanja. Režiju potpisuje Erve Martin Delpjer, koji je i napisao scenario zajedno sa Marinom Rozenman.

Daft Punk čine Gaj-Manuel d’Omem-Kristo i Tomas Bangalter, koji su bend osnovali 1993. Do sada su objavili četiri studijska albuma.

M.L.

Foto i izvor: youredm.com

 

 

Možda te još zanima:

.

Shoplifters: Nova ploča i kaseta, najbolja do sada!

"Pozdrav svima! Za početak hvala što nas promovišete preko Oradija, naše bivše kuće iz koje su nas nogirali" rekao je…

.

Krosover kao restart!

Ajron Rigan (Iron Reagan) je sada već kultni, krosover bend iz Virdžinije. Nastali su više kao projekat/super grupa 2012. kada…

.

Oslanjamo se na muziku uz koju smo odrasli

Jedan od bendova koji je ove godine nastupio na festivalu Punk rock holiday, oduševio nas je više od ostalih. U…

.

Propagandhi: Zid mora da pukne!

Jedan on najunikatnijih i najosvešćenijih bendova u novijoj pank rok istoriji svakako su kandski Propagandhi. Još u prvoj polovini devedestih…

.

Do sledećeg pankerskog praznovanja!

Rastanci su nešto najteže na svetu. Posebno ako je u pitanju rastanak sa jednim od najlepših festivala. Mini uteha mogla…

.

Počinje Punk rock holiday!

Tradicionalni letnji pankeraj u Tolminu zvanično počinje. Warm-up day očekuje nas za samo nekoliko sati, a potom još četiri dana…

  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 Take Jazz
  • 14:00 Pokretač
  • 15:00 Bluegrass
  • 16:00 Strip o vedač

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo