.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Kultura / Film

Dokumentarac o Daft Punk-u 24. juna

30.05.2015.

Prošlo je skoro godinu dana od kada su u javnost stigle bilo kakve vesti o dokumentarnom filmu o mega popularnom elektronskom dvojcu Daft Pank. Medjutim, juče je francuski sajt DumDum konačno otkrio informaciju koju smo svi željno čekali!

.

Dokumentarac pod nazivom Daft Punk Unchained, BBC će emitovati na Canal + 24. juna! Film traje 80 minuta i uključuje intervjue sa "ljudima iza maski", kao i razgovore sa umetnicima sa kojima su oni radili kroz čitavu karijeru, među kojima su na primer Kanye West i Paul Williams.

Film govori i o njihovim nastupima na Coachella festivalu, stvaranju njihovih čuvenih kostima, filma Tron i njihovih fenomenalnih albuma o kojima će pričati veoma detaljno.

Znajući Daft Punk, vizuelna estetika u ovom filmu sigurno će imati važno mesto i biti najvažnija za celokupan utisak. Iako dvojica poznatih umetnika nisu zaduženi za produkciju, ekipa koja pravi film ih veoma dobro poznaje i svesna je značaja koji će ovaj dokumentarac imati u zajednici, prenosi sajt youredm.com.

Save the date and get ready for an up close look at the story behind our two favorite robots!!!

Film producira francuski ogranak BBC-a u saradnji sa poznatom televizijskom stanicom Canal +. Prati karijeru Dafta Punka od samog nastajanja. Režiju potpisuje Erve Martin Delpjer, koji je i napisao scenario zajedno sa Marinom Rozenman.

Daft Punk čine Gaj-Manuel d’Omem-Kristo i Tomas Bangalter, koji su bend osnovali 1993. Do sada su objavili četiri studijska albuma.

M.L.

Foto i izvor: youredm.com

 

 

.
Nova regionalna kantautorska scena se u poslednjih nekoliko godina pokazala kao vrlo kvalitetno tlo za muzičko stvaralaštvo. Ispostavilo…
.
Najbolji start jednog Spajdermen filma!
.
Otvoren je konkurs za deseto izdanje Međunarodnog festivala kratkog, nezavisnog i "uradi-sam" filma MikroFAF, koji ove godine nosi…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?