...
TRENUTNO10:00 - 11:00Pre podne na O radiju

Kultura / Film

Bojl: Ista postava za "Trainspotting 2"

09.09.2015.

Posle skoro 20 godina od pojavljivanja filma Denija Bojla o grupi edinburških heroinskih zavisnika, poznati "Trainspotting" dobiće svoj nastavak, piše britanski Telegraf.

.

Prema rečima poznatog reditelja, sva četiri glavna glumca žele da rade na novom filmu: Evan Mekgregor, Evan Bremner, Džoni Li Miler i Robert Karlajl.

Bojl kaže da je sada jedini problem uskladiti rasporede glumaca, pošto dvojica rade na serijama. Miler glumi Šerloka Holmsa u seriji "Elementarno" (Elementary), dok Karlajl igra u seriji "Nekada davno (Unce Upon a Time).

"Trainspotting" iz 1996. rađen po istoimenom romanu Irvina Velša iz 1993. godine, dobio je mnogo pozitivnih kritika i proglašen je jednim od najznačajnijih britanskih filmova svih vremena.

Nastavak je trenutno nazvan "Trainspotting 2" i napisao ga je Džon Hodžes na osnovu knjige Velšove knjige "Porno" iz 2002. i govori o istim likovima 10 godina nakon događaja iz prvog dela.

Beta

Možda te još zanima:

.

Komplikovano odrastanje stendap komedije

Kada je avgusta 2015. godine Robin Vilijams odlučio da prekine sopstveni život, svet je na trenutak osetio gorku knedlu u…

.

Vredi pročitati "Četrdeset dana"

Mladi pisac Danilo Todorović preporučio nam je knjigu svog kolege iz Smedereva Uroša Timića koji je pažnju ljubitelja fantastike privukao…

.

Sa kulturom kod kuće

Jutjub kanal Kulturnog centra Novog Sada je zvanična platforma ove institucije koja ima za cilj edukaciju i decentralizaciju kulture. Na…

.

The Outsider: priča o najgorim detinjim strahovima

Kada smo bili mali plašili su nas Babarogom. Ako ne budemo dobri, doći će Babaroga i pojesti nas, govorili su.…

.

Vredi pročitati "Zagrepčanku"

Novosadski biciklista Nikola Nikić svojim dvotočkašem proputovao je i doživeo mnogo zemalja i predela. Na putovanjima često čita knjige, a…

.

Književnost živi na Instagramu

Kulturna stanica Eđšeg i Prerazmišljavanje su tokom aprila počeli sa organizacijom ciklusa književnih večeri na Instagramu pod nazivom "Oko(m) knjige".

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo