...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Kultura

Bend Neprijatelj prelazi zeku objavio debi album

02.04.2015.

Novosadski bend Neprijatelj prelazi zeku objavio je album prvenac pod nazivom “Vreme je“, za izdavačku kuću Nocturne Media. 

.

O radio je već zavrteo njihove pesme s novog albuma, a prvi, istoimeni singl, već se nalazi na top listi naše emisije Radio Gruvanje. Za “Zekinu“ pesmu možete glasati na sajtu www.gruvanje.com.

Album je dostupan u digitalnom formatu na web servisima Deezer, iTunes, Spotify i Amazon, a može se poslušati i na Youtube kanalu benda.

Novi album ima 12 pesama koje su snimljene tokom decembra 2014. i januara 2015. u Positive Family studiju, a bend je sarađivao sa producentom Aleksandrom Bojanićem.

Promocija albuma “Vreme je“ biće održana 11. aprila u klubu Quarter, a zajedno sa njima nastupiće i bendovi Kolaps i Odvojena stvarnost iz Novog Sada.

Neprijatelj Prelazi Zeku je aktivan od 2012, a bend čine muzičari koji su se skupili iz raznih, sada već proslavljenih novosadskih bendova kao što su Tona, Deponija Zvuka, TetraPank, Under Pressure i Frontline. Na kocertu i u novom izdanju čekaju vas Crveni, Zoki, Davor, Oliver i Paja.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Veliki Mrmot uzvraća udarac !

Aleksandar  Damnjanović iz Beograda, je zaljubljenik u prirodu, planinar, biciklista i kajakaš. Pre svega avanturista. Njegova “životna” avantura je prelazak…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo