...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music Mix by Majkić

Kultura

Bend Neprijatelj prelazi zeku objavio debi album

02.04.2015.

Novosadski bend Neprijatelj prelazi zeku objavio je album prvenac pod nazivom “Vreme je“, za izdavačku kuću Nocturne Media. 

.

O radio je već zavrteo njihove pesme s novog albuma, a prvi, istoimeni singl, već se nalazi na top listi naše emisije Radio Gruvanje. Za “Zekinu“ pesmu možete glasati na sajtu www.gruvanje.com.

Album je dostupan u digitalnom formatu na web servisima Deezer, iTunes, Spotify i Amazon, a može se poslušati i na Youtube kanalu benda.

Novi album ima 12 pesama koje su snimljene tokom decembra 2014. i januara 2015. u Positive Family studiju, a bend je sarađivao sa producentom Aleksandrom Bojanićem.

Promocija albuma “Vreme je“ biće održana 11. aprila u klubu Quarter, a zajedno sa njima nastupiće i bendovi Kolaps i Odvojena stvarnost iz Novog Sada.

Neprijatelj Prelazi Zeku je aktivan od 2012, a bend čine muzičari koji su se skupili iz raznih, sada već proslavljenih novosadskih bendova kao što su Tona, Deponija Zvuka, TetraPank, Under Pressure i Frontline. Na kocertu i u novom izdanju čekaju vas Crveni, Zoki, Davor, Oliver i Paja.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Defektolog je posao koji se živi

Često nam se u životu nametnu poslovi koje ne volimo, postoje i takvi koje vremenom zavolimo, ali neke poslove ljudi…

.

Onlajn nastup ne mora da bude preslikan koncert

Euforični pančevački duo, koji tvrdi da nema ljubavi u klubu, a da đuskanje ne pomaže, stiže u Novi Sad, ali…

.

Korona poremetila praznične planove

Jedna od lepših stvari kod Nove godine i praznika, osim poklona naravno, jesu planiranja. Sa kim će se i kako…

.

Autentični umami Japana

Razvoj jednog grada i njegov napredak ogleda se kroz mnogo segmenata. Između ostalog, kulturna i turistička ponuda, arhitektura, predstavljanje sopstvene…

.

Kraljevačka voda puna panka!

Pre nekoliko nedelja iz štampe je izašla knjiga "Kraljevačka punk hronika" autora Vojkana Trifunovića, istoričara iz Kraljeva i poslednjih dvadeset…

.

Noć istraživača: kako je digitalno ušlo u nauku

Ove godine "Noć istraživača" biće održana u malo drugačijem obliku nego što su posetioci navikli, a i termin je pomeren.…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music Mix by Majkić
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo