...
TRENUTNO11:00 - 12:00U kakvoj zemlji želim da živim

Društvo / Zdravlje

Popij lek na vreme

12.11.2019.

Promenljivo vreme dovodi do čestih prehlada, a kako ne bismo zaboravljali na terapiju, postoji aplikacija koja će nas podsetiti na vreme.

.

Medisafe je aplikacija koja će vas na vreme obavestiti o tome da treba popijete lekove. Ako ste se prehladili, ako vaše dete ima neki virus ili ako redovno podsećate svoje starije na to kada treba da popiju lekove, onda je ova aplikacija idealna  za vas. 

To je prosta aplikacija koja je dizajnirana kako bi korisnicima pomogla da redovno isprate svoje terapije, bilo da su one svakodnevne ili na određeni period. 

Ostale funkcije podrazumevaju pravljenje lične baze lekova koje koristite i njihov opis. Zatim možete dodati podsetnike koji će vas obavestiti o tome kada treba da primenite neku od terapija. I na kraju, možete napraviti izveštaj o tome kako je terapija uticala na vas ili osobe o kojoj se starate, kako bi kasnije mogli da analizirate efikasnost narednih terapija.

Sve u svemu, ovo je nova aplikacija koja će se vremenom usavršavati i biti bolja i korisnija. Trenutno, sve se svodi na inicijalno postavljanje terapija i unošenje neophodnih informacija. Kasnije samo imajte telefon kod sebe i nećete morati ni o čemu više da brinete. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje.

Možda te još zanima:

.

Više nema dileme šta obući

YourCloset je aplikacija za Android uređaje koja daje odgovor na jedno od najtežih pitanja čovečanstva - šta obući?

.

Aplikacija za kompleksne matematičke probleme

Digitroni nas ne mogu spasiti od kompleksnijih matematičkih zadataka. Zbog toga je Microsoft odlučio da reši ovaj problem i lansirao aplikaciju Microsoft Math…

.

Podaci o kvalitetu vazduha na tvom telefonu

Zagađenje vazduha je goruće tema u domaćim medijima već neko vreme. Ukoliko želite da pratite stanje vazduha u vašem gradu,…

.

Mint prati kako trošiš novac

Praznici su nam sve bliži, a sa njima i novčane brige i razbibrige. Mint aplikacija je mali kućni finansijski savetnik…

.

Upoznaj nove ljude bez jezičkih prepreka

Google play proglasio je najbolju aplikaciju za 2019. godinu. Njena glavna funkcija je - spajanje prijateljstva i učenje o drugim…

.

Reši problem nespavanja

Ako imaš poteškoće da zaspiš, imamo aplikaciju za tebe. 

  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 14:00 RetroTips

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo