...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Marko

Društvo

Trening za pisanje projekata Erazmus+

03.05.2015.

Grupa "Hajde da…" kao zvanična kontakt tačka za Program Erazmus+ "Mladi u akciji", otvorila je poziv za učesnike dvodnevnog treninga za organizacije, kancelarije za mlade i institucije iz Srbije. Trening će se održati 26. i 27. maja u Beogradu.

.

Trening je namenjen predstavnicima/cama organizacija, KzM i institucija koje imaju bar jedan realizovan projekat u okviru programa Mladi u akciji 2007-2013 (bilo kao nosioci ili partneri) ili su bili akreditovani za EVS.

Cilj programa je podrška unapređivanju znanja i veštine za pisanje projekata u okviru Erazmus+: Mladi u Akciji kako bi efikasno koristili omladinske komponente Erazmus+ i lakše aplicirali u Brisel. Na treningu će se učesnici upoznati sa novinama u Erasmus+: Mladi u akciji u odnosu na stari program Mladi u akciji, procedurama za apliciranje u okviru Ključne akcije 2: Izgradnja kapaciteta u oblasti rada sa mladima, i dobiti odgovore na pitanja i dileme oko apliciranja za projekte u Erazmus+, EVS akreditacije itd.

Rok za prijavu je 18. maj do 15 časova.

Prijavni formular može se pronaći na sajtu Erazmus+ programa.

Trening se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, SALTO Resurs centar za jugoistočnu Evropu i Erazmus+ programa.

Za organizacije, KzM i institucije koje do sada nisu bile uključene u program Mladi u akciji i/ili program Erazmus+: Mladi u akciji, Kontakt tačka je, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, planirala nekoliko specijalizovanih obuka tokom 2015. za koje će biti raspisan otvoreni poziv. Pored toga, Ministarstvo omladine i sporta planira tokom 2015. realizaciju Nacionalnog info-dana o Erazmus+: Mladi u akciji. 

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Građani retko odlučuju o sredstvima u kulturi

U toku je kampanja "1% za kulturu", koju je pokrenula grupa aktera sa domaće kulturne scene. Kako navode na zvaničnoj…

.

Prijavi se za #AmChamps007-Mladi lideri promena

Konkurs za sedmu generaciju programa AmChamps predstavlja jedinstveni program profesionalnog usavršavanja koji će okupiti 40 odabranih učesnika, 20 studenata i…

.

Konkurs za dodelu studentskih stipendija za nedostajuća zanimanja

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo je konkurs za dodelu 250 studentskih stipendija za studente druge i treće godine…

.

Zakorači u svet novih ideja

Sredinom oktobra, raspisan je konkurs za najbolju studentsku inovativnu ideju u okviru projekta "Space4Women – Zakoračimo u svet novih ideja". 

.

Prijavi se za Evropsku školu debate

Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisuju konkurs za šestu generaciju polaznika "Evropske škole debate". Od novembra do februara…

.

Lokomotiva - prva pomoć za ideje mladih

Nije nepoznanica da kreativni mladi ljudi odustaju od svojih ideja zato što ne mogu da pronađu osobu ili organizaciju koja…

  • 16:00 Superoperater
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 21:00 Music mix by Marko

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo