.
Trenutno
Album nedelje
 Dušan Majkić
Društvo

Potpisan protokol o promociji uspešnih učenika

06.12.2018.

Generalni direktor Radio-televizije Vojvodine dr Miodrag Koprivica i predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović potpisali su protokol o saradnji. Cilj saradnje je promocija pozitivnih i univerzalnih vrednosti.

.

Udruženje za promociju društvene odgovornosti četvrtu godinu sprovodi projekat pod imenom "Učim+Znam=Vredim", koji podrazumeva medijsku i bilbord promociju učenika koji su osvajali prestižne republičke i međunarodne nagrade na takmičenjima iz nauke i umetnosti.

Pored učenika iz Novog Sada, ovde će se naći i đaci iz šest okolnih opština među kojima su Sremski  Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

Kako je rekao predsednik ovog udrženja, cilj je promovisanje dece i mladih koji spadaju u društvenu vrednost i koji bi trebalo da budu društveni uzori, ali im se nažalost ne pruža dovoljno pažnje, te zbog toga ljudi ne shvataju sa kakvim potencijalom se susrećemo u našoj sredini.

Radio-televizija Vojvodine i Udruženje sarađuju već godinama, a kako je naveo Savatović, ovaj protokol predstavlja samo jednu verifikaciju dosadašnje uspešne saradnje, sa nadom da će se ona  nastaviti.

 

.
Potvrdu svoje ličnosti mladi u današnje vreme često traže na društvenim mrežama. Najuticajnije su one mreže na kojima se postavljaju…
.
Predavanje "Pokreni S(v)e(t)!" biće održano u sredu 24. aprila od 18 časova u Studiju 34, u ulici Petra Drapšina broj 34. 
.
Premijernim prikazivanjem muzičkog spota "Klikbejt" na Balkan Tube Festu u Sarajevu, osam mladih jutjubera iz Srbije započelo je…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?