.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo

Potpisan protokol o promociji uspešnih učenika

06.12.2018.

Generalni direktor Radio-televizije Vojvodine dr Miodrag Koprivica i predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović potpisali su protokol o saradnji. Cilj saradnje je promocija pozitivnih i univerzalnih vrednosti.

.

Udruženje za promociju društvene odgovornosti četvrtu godinu sprovodi projekat pod imenom "Učim+Znam=Vredim", koji podrazumeva medijsku i bilbord promociju učenika koji su osvajali prestižne republičke i međunarodne nagrade na takmičenjima iz nauke i umetnosti.

Pored učenika iz Novog Sada, ovde će se naći i đaci iz šest okolnih opština među kojima su Sremski  Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

Kako je rekao predsednik ovog udrženja, cilj je promovisanje dece i mladih koji spadaju u društvenu vrednost i koji bi trebalo da budu društveni uzori, ali im se nažalost ne pruža dovoljno pažnje, te zbog toga ljudi ne shvataju sa kakvim potencijalom se susrećemo u našoj sredini.

Radio-televizija Vojvodine i Udruženje sarađuju već godinama, a kako je naveo Savatović, ovaj protokol predstavlja samo jednu verifikaciju dosadašnje uspešne saradnje, sa nadom da će se ona  nastaviti.

 

.
"Kada su pročitali moje ime i rekli da ću ići u polufinale, nisam mogla da verujem. Bila sam presrećna, ali i malo uplašena.…
.
Uloga medija kao nekoga ko o nasilju izveštava, ali i onoga ko to nasilje generiše i oblikuje, a ko takođe može i sam biti njegova…
.
U poslednje vreme se pojavljuje sve više mladih poljoprivrednika koji žele da se bave organskom proizvodnjom. Neki to rade po porodičnoj…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?