...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Zakorači u svet novih ideja

29.10.2019.

Sredinom oktobra, raspisan je konkurs za najbolju studentsku inovativnu ideju u okviru projekta "Space4Women – Zakoračimo u svet novih ideja". 

.

Na takmičenje se mogu prijaviti studentkinje osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Takmičenje je namenjeno timovima koji čine minimalno dva, a maksimalno pet članova i koji imaju inovativne ideje za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda. Ideja može da se odnosi na bilo koju oblast (npr. kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr).

Timovi koji prođu selekciju će imati priliku da učestvuju u nizu obuka i radionica, da nauče i čuju nešto više o razvoju biznis modela, istraživanju tržišta, digitalnom marketinga, zaštiti intelektualne svojine, timskom radu, javnom nastupu i pripremanju final pitch-a.

Pobednički tim osvojiće nagradu u vrednosti od 2.000 eura, a pored glavne dodeliće se i druge vredne nagrade timovima koji osvoje drugo i treće mesto.

Konkurs je otvoren do 5. novembra 2019. godine.

Opšti cilj projekta "Space4Women" je promocija i afirmacija ženskog inovacionog preduzetništva kao i razvoj komunikacionog okvira koji će dugoročno doprineti podsticanju preduzetničke inicijative kod ženske studentske populacije na Univerzitetu u Novom Sadu.

Možda te još zanima:

.

Biotehnologija je obećavajuća

Na takmičenju Space4women stručni žiri odlučio je da prvu nagradu dodeli timu BMC, za ideju "Biorazgradiva mikrokapsula". Ovo veliko priznanje,…

.

Žensko preduzetništvo i nove ideje

Tribine o ženskom inovacionom preduzetništvu pod nazivom "Zakoračimo u svet novih ideja" biće održane sutra i prekosutra na pet fakulteta…

.

Konkurs za učešće u takmičenju "Space4Women"

Otvoren je konkurs za učešće u takmičenju za najbolju inovativnu ideju za studentkinje pod nazivom "Space4Women". Namenjen je studentkinjama osnovnih, master…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo