.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Obrazovanje

Zakorači u svet novih ideja

29.10.2019.

Sredinom oktobra, raspisan je konkurs za najbolju studentsku inovativnu ideju u okviru projekta "Space4Women – Zakoračimo u svet novih ideja". 

.

Na takmičenje se mogu prijaviti studentkinje osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Takmičenje je namenjeno timovima koji čine minimalno dva, a maksimalno pet članova i koji imaju inovativne ideje za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda. Ideja može da se odnosi na bilo koju oblast (npr. kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr).

Timovi koji prođu selekciju će imati priliku da učestvuju u nizu obuka i radionica, da nauče i čuju nešto više o razvoju biznis modela, istraživanju tržišta, digitalnom marketinga, zaštiti intelektualne svojine, timskom radu, javnom nastupu i pripremanju final pitch-a.

Pobednički tim osvojiće nagradu u vrednosti od 2.000 eura, a pored glavne dodeliće se i druge vredne nagrade timovima koji osvoje drugo i treće mesto.

Konkurs je otvoren do 5. novembra 2019. godine.

Opšti cilj projekta "Space4Women" je promocija i afirmacija ženskog inovacionog preduzetništva kao i razvoj komunikacionog okvira koji će dugoročno doprineti podsticanju preduzetničke inicijative kod ženske studentske populacije na Univerzitetu u Novom Sadu.

.
Konkurs za sedmu generaciju programa AmChamps predstavlja jedinstveni program profesionalnog usavršavanja koji će okupiti 40 odabranih…
.
Marko Popić i Nikola Samardžija, studenti Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, pokrenuli su firmu koja se bavi izradom mobilnih…
.
Infopolis omladinski info centar u saradnji sa OPENS-om organizovaće 23. i 24. novembra besplatnu dvodevnu obuku za vođenje radionice…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?