TRENUTNO16:00 - 17:00IN teen

Društvo / Obrazovanje

Volontirajte u ESN-u

24.02.2015.

Ukoliko ste željni novih poznanstava, iskustva i upoznavanje svetskih kultura, postanite deo ESN mreže studenata. 

.

   ESN ili Erasmus studentska mreža je nevladina organizacija posvećena pre svega razmeni studenata ali i njihovim aktivnostima u zemljama u kojima su na razmeni. Tako i novosadski ogranak ESN-a ima zadatak da stranim studentima boravak u Srbiji učini što zanimljivijim i lakšim.

   Sada ESN traži volontere koji će pisati projekte i osmišljavati aktivnosti za studente na razmeni. Tim povodom, predstavnica ESN Tijana Stojanović poručila je studentima da se što pre uključe u njihovu organizaciju, pre svega zbog dragocenog iskustva.

   "Oni koji se uključe u ESN moći će da upoznaju studente iz Evrope i sveta, nauče nešto o drugim kulturama ali i razviju veštine koje ne mogu steći na fakultetu. To je odlična referenca za CV, a pored toga, non stop ćete biti u kontaktu sa angažovanim i uspešnim studentima", izjavila je Stojanović za O radio. 

   O tome šta je ESN i šta će sve budući članovi ESN-a morati da rade biće reči na prezentaciji koja je najavljena za četvrtak, a gde će se između ostalog govoriti i o konkretnim projektima, te kakvi studenti su poželjni za rad u ESN-u.

   "Naša organizacija se sastoji iz nekoliko timova, pa će tako svako moći da nađe šta ga zanima. Deo ekipe je određen za pisanje projekata, drugi za ogranizovanje događaja i različitih aktivnosti, dok ostatak radi sa stranim studentima ili piše članke i održava veb sajt", objasnila je ona. 

   Nebitno sa kog ste fakulteta, dovoljno je da budete motivisani, željni novih poznanstava, iskustava i da znate engleski jezik. Naravno, kako je sve to zamišljeno možete videti upravo u četvrtak, kada će ESN-ovci održati prezentaciju u Rektoratu, na trećem spratu, u kancelariji 115 sa početkom u 14.30.  

   Pored toga, ono što najavljuju jeste i black/white žurka u Captain Jack-u koja je zakazana za petak u 22h. 

Nataša Šaru

Možda te još zanima:

.

Kultura

Oči u oči sa pozorišnim svetom

Akademija umetnosti u Novom Sadu biće u periodu od 6. do 8. decembra domaćin studentima dramske umetnosti iz regiona, u…

.

Društvo

Prijavi se za #AmChamps007-Mladi lideri promena

Konkurs za sedmu generaciju programa AmChamps predstavlja jedinstveni program profesionalnog usavršavanja koji će okupiti 40 odabranih učesnika, 20 studenata i…

.

Društvo

Pokrenuti biznis – hrabrost ili ludost?!

Marko Popić i Nikola Samardžija, studenti Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, pokrenuli su firmu koja se bavi izradom mobilnih…

.

Društvo

Mlad čovek treba da se bori

Združenu akciju "Krov nad glavom" čine mladi ljudi koji se bore protiv postojeće situacije u kojoj je privatnim izvršiteljima omogućeno da…

.

Društvo

Erasmus kafe u Rektoratu 14. novembra

Erasmus kafe biće održan u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu u četvrtak, 14. novembra, sa početkom u 20 časova. 

.

Društvo

Ima li kraja redovima ispred menze?

Za mnoge studente Univerziteta u Novom Sadu, odlazak u menzu od početka ove godine traje duže nego inače. Mala menza…

  • 14:00 Bluegrass
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 IN teen
  • 17:00 Popodne na O radiju
  • 18:00 Za i protiv

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo