.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Obrazovanje

Volontirajte u ESN-u

24.02.2015.

Ukoliko ste željni novih poznanstava, iskustva i upoznavanje svetskih kultura, postanite deo ESN mreže studenata. 

.

   ESN ili Erasmus studentska mreža je nevladina organizacija posvećena pre svega razmeni studenata ali i njihovim aktivnostima u zemljama u kojima su na razmeni. Tako i novosadski ogranak ESN-a ima zadatak da stranim studentima boravak u Srbiji učini što zanimljivijim i lakšim.

   Sada ESN traži volontere koji će pisati projekte i osmišljavati aktivnosti za studente na razmeni. Tim povodom, predstavnica ESN Tijana Stojanović poručila je studentima da se što pre uključe u njihovu organizaciju, pre svega zbog dragocenog iskustva.

   "Oni koji se uključe u ESN moći će da upoznaju studente iz Evrope i sveta, nauče nešto o drugim kulturama ali i razviju veštine koje ne mogu steći na fakultetu. To je odlična referenca za CV, a pored toga, non stop ćete biti u kontaktu sa angažovanim i uspešnim studentima", izjavila je Stojanović za O radio. 

   O tome šta je ESN i šta će sve budući članovi ESN-a morati da rade biće reči na prezentaciji koja je najavljena za četvrtak, a gde će se između ostalog govoriti i o konkretnim projektima, te kakvi studenti su poželjni za rad u ESN-u.

   "Naša organizacija se sastoji iz nekoliko timova, pa će tako svako moći da nađe šta ga zanima. Deo ekipe je određen za pisanje projekata, drugi za ogranizovanje događaja i različitih aktivnosti, dok ostatak radi sa stranim studentima ili piše članke i održava veb sajt", objasnila je ona. 

   Nebitno sa kog ste fakulteta, dovoljno je da budete motivisani, željni novih poznanstava, iskustava i da znate engleski jezik. Naravno, kako je sve to zamišljeno možete videti upravo u četvrtak, kada će ESN-ovci održati prezentaciju u Rektoratu, na trećem spratu, u kancelariji 115 sa početkom u 14.30.  

   Pored toga, ono što najavljuju jeste i black/white žurka u Captain Jack-u koja je zakazana za petak u 22h. 

Nataša Šaru

.
Nije nepoznanica da kreativni mladi ljudi odustaju od svojih ideja zato što ne mogu da pronađu osobu ili organizaciju koja bi u…
.
Svake godine Fakultet tehničkih nauka (FTN) upiše oko 3.000 studenata na 90 studijskih programa. Katarina Ćoćić je ove godine…
.
U Novom Sadu nedavno je održana prva IT konferencija "VE:Conf From 0 to 1" u kojoj je učestvovalo dve stotine studenata i stručnjaka…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?