...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Upoznaj se sa fakultetima u Beogradu

09.11.2022.

Univerzitet u Beogradu organizuje drugi virtuelni sajam obrazovanja 15. i 16. novembra na kome će učenici srednjih škola moći više da se informišu o fakultetima i njihovim studijskim programima.

.

Učenicima će biti omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju, te da na osnovu temeljnih i ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Organizatori navode da će svaki fakultet predstaviti svoje studijske programe kroz dvadesetominutne prezentacije. Nakon toga, predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenim “sobama” za dodatna pitanja i konsultacije.  

Sajam će se održati putem Zoom aplikacije, a možete mu pristupiti korišćenjem ovog linka. Program po danima možete pogledati ovde.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Prvi virtuelni sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu

Univerzitet u Beogradu organizuje prvi onlajn sajam za učenike srednjih škola u Srbiji 29. i 30. marta 2022. (utorak i…

.

Konkurs za dodelu nagrade Zadužbine Đoke Vlajkovića

Raspisan je Konkurs za dodelu šest nagrada Zadužbine Đoke Vlajkovića za najbolje naučne radove mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu.

.

Naučno-tehnološki park za nova radna mesta

Naučno-tehnološki park "Beograd", nakon 26 godina, juče je zvanično otvoren. Za naredne tri godine u taj prostor treba da bude…

.

Nauči više o socijalnom preduzetništvu

Udruženje Biznisnova i Udruženje Remiks organizuju ciklus besplatnih online obuka u oblasti socijalnog preduzetništva pod nazivom "Kako postati socijalni preduzetnik".…

.

Serija besplatnih online radionica za mlade

Novosadski edukativni centar organizuje seriju besplatnih online radionica za mlade koji imaju do 30 godina.  

.

Istraži IT sektor i izaber buduću karijeru

Inicijativa Digitalna Srbija organizuje besplatni online mentorski program Karijera 4.0 namenjen učenicima završne godine IT odeljenja iz cele Srbije koji…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo