...
TRENUTNO16:45 - 17:00Prava stvar

Društvo / Obrazovanje

Treći WordPress meetup u InfostudHubu

02.12.2021.

Treći WordPress meetup u InfostudHubu u Subotici biće održan u petak, 3. decembra u 18 časova. O cakama u WordPressu govoriće Slobodan Mirić i Igor Elez.

.

Foto: InfostudHub

U planu je da se na ovom meetup-u napravi potpuno funkcionalan WordPress sajt za samo sat vremena. Sajt bi trebalo da sadrži nekoliko stranica i da izgleda lepo. Svi prisutni će nakon predavanja dobiti video uputstvo i folder sa fotografijama koje će se koristiti na predavanju, pa će posle i sami moći da naprave WordPress sajt.

O ovome će govoriti Slobodan Mirić koji je Full Stack Developer (Websites Workshop), a u poslednje tri godine najveći deo vremena provodi kao edukator (websitesworkshop.com, webcon.rs), pre svega u skupu tehnologija koje okružuju najpoznatiji CMS – WordPress.

O Elementor nedostacima i njihovim rešenjima govoriće Igor Elez. On će objasniti sve nedostatke koje donosi Elementor i kako da se ti nedostaci zaobiđu ili reše.

Igor Elez je stručnjak za Elementor. Sa HTML i CSS se upoznao na Matematičkom fakultetu 2008. godine, a svoj prvi WordPress sajt je napravio 2010. I od tada mu to postaje hobi. Deo je UpWork zajednice.

Ukoliko želiš da učestvuješ na trećem WordPress Meetup-u popuni formular i na vreme obezbedi svoje mesto jer je broj učesika ograničen. 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

WordPress zajednica stiže u Apatin

WordCampovi su neformalni događaji u organizaciji zajednice koja koristi WordPress. Kako je to jedna od najpopularnijih platformi za izradu internet…

.

Startit: Spajamo znanje, inovacije i inspiracije

Otvoren je Startit centar u Novom Sadu! To je mesto znanja, inovacije i inspiracije, a namenjeno je domaćoj IT zajednici.…

.

Startup: IT biznis moguć u Srbiji

   "Svako ko ima bilo kakve aspiracije da postane preduzetnik, ne treba uopšte da čeka, jer što duže čeka to…

.

Zovem se Viktorija, ja sam izbeglica!

Viktorija je sa dvoje dece izbegla iz Kijeva na početku rata. U Kijev se vratila posle godinu i po provedenih…

.

Program plaćene prakse za studente novinarstva

Slavko Ćuruvija fondacija poziva studente i studentkinje novinarstva da se prijave za Program plaćene studentske prakse "Denis Kolundžija" u partnerskim…

.

Žene prilikom zapošljavanja izložene i rodnoj i starosnoj diskriminaciji

Sigurno ste bar jednom naišli na oglase za posao u kojima se traži konobarica, čistačica, prodavačica ili promoterka. Ili mlada…

  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo