.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Društvo / Obrazovanje

Studentske stipendije za Grac

23.11.2018.

Studenti i diplomci prava i ekonomije sa područja Balkana, koji žele da unaprede svoja znanja i steknu iskustvo studiranja u međukulturalnom okruženju, imaju priliku da se prijave za stipendiju u Gracu. Svi zainteresovani mogu da se prijave do 5. decembra

.

Budućim stipendistima biće obezbeđen smeštaj u jednom od studentskih domova u Gracu, u potpunosti će biti oslobođeni školarine, a dobijaće i mesečni džeparac u iznosu od 690 evra.

Takođe, biće im omogućeno da dodatno unaprede svoje znanje nemačkog jezika, pohađajući intenzivan kurs u univerzitetskom jezičkom centru.

Ovaj konkurs važi za studente sa akreditovanih univerziteta u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Makedoniji, a sve dodatne informacije možete pronaći ovde.

Novi ciklus stipendija "Best of South – East" pokrenuli su Erste Grupa i Steiermärkische Sparkasse Banka, u saradnji sa Univerzitetom u Gracu.

.
Takmičenje za srednjoškolce i studente u veštini debatovanja "Evropska škola debate" biće održano u četvrtak 21. februara…
.
Želiš na Erasmus program u Afriku, Aziju ili Ameriku? Punopravnim članstvom Srbije u Erasmus+ programu želja će biti ispunjena. 
.
Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" predstaviće svoje studijske programe zainteresovanima…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?