...
TRENUTNO13:20 - 13:30Tehnologija

Društvo / Obrazovanje

Studentima za održiv razvoj u doba digitalizacije 1.000 evra!

21.03.2017.

Francusko-srpska privredna komora organizuje Studentsku nagradu 2017. na temu Održivi razvoj u doba digitalizacije. Ako napišete radove, možete da dobijete i do 1.000 evra!

.

Pisanju rada možete da pristupite tako što ćete odgovoriti na neka od ovih pitanja: Na koji način se digitalna transformacija odražava na održivi razvoj? Kako utiče na održivo poslovanje kompanija i kako se može odraziti na održivi razvoj različitih privrednih delatnosti poput poljoprivrede, zdravstva, gradnje i arhitekture, energetike, tgrovine itd?

Ove godine od studenata će se tražiti da izaberu jedan ili više sektora i da daju konkretne, originalne i realne predloge kako digitalizacija može poboljšati poslovanje kompanija u Srbiji i regionu, primenjujući koncept održivog razvoja.

Studentska nagrada namenjena je svim srpskim i stranim studentima, koji će na dan 31.12.2017. imati do 25 godina starosti, a koji su upisali školsku 2016/2017 pri nekoj od institucija visokog obrazovanja u Republici Srbiji.

Krajnji rok za podnošenje kandidatura je petak 28. april.

Nakon odluke žirija, nagrade će biti dodeljene autorima, tokom ceremonije koja će biti praćena koktelom, a kome će prisustvovati članovi Francusko-srspke privredne komore, kao i glavni akteri iz domena održivog razvoja u Srbiji. Nagrada za prvo mesto je 1.000 evra, za drugo 800 i za treće 600 evra.

Za sve dodatne informacije pišite na office@ccfs.rs.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Vebinar o ljudskim resursima

Povodom početka Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje besplatan vebinar za studente pod nazivom "Posle faksa biću… stručnjak za ljudske…

.

Besplatan Frontend meetup u Novom Sadu

Connect.IT, besplatan Frontend meetup u Novom Sadu koji organizuje kompanija Endava, biće održan 18. aprila u 18 časova u Prostoru…

.

Reciklažom do nagrada

Reciklomati su aparati u koje možete da odložite određenu ambalažu, najčešće pet, limenke, staklo i tetrapak i koji vas nagrađuju…

.

Za dobru fotografiju divlje životinje ključno je strpljenje

Svaki fotograf, u želji da zauvek zaustavi vreme i zabeleži ga okom kamere, ima svoje interesovanje, usmerenje i ljubav kojoj…

.

Besplatan seminar o podkastima

Omladinske novine organizuju besplatan seminar o podkastima i pozivaju studente, srednjoškolce i mlade novinare da se prijave. 

.

Daze: Od kaver benda do Hali Gali kompilacije

Priliku da se njihova pesma "A ti, da ti" nađe na, sada već kultnoj, kompilaciji Hali Gali 2, koja predstavlja presek…

  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo