.
Trenutno
Music mix
Društvo / Obrazovanje

Stipendije, prakse i seminari u inostranstvu

03.03.2016.

Želite da putujete u Evropu, ali i da biste nešto naučili? Onda je sjajan sajt za vas Mladiinfo.eu, koji prikuplja informacije o obukama, seminarima, treninzima, poslovima i praksama širom Evrope. Sajt je podeljen na četiri oblasti: treninzi i konferencije, poslovi i prakse, stipendije i takmičenja. Veoma lako možete da pretražujete ono što vas zanima, jer je sve na naslovnoj strani, odnosno potrebno je samo da skrolujete!

.

Ukoliko vas zanimaju samo stipendije, možete da odaberete da li su to za bečelor, master doktorske studije ili za inostrane prakse. Možete da pretražujete i prema lokaciji ili da potražite neku obrazovnu ustanovu koja vas zanima po imenu.

Trenutno ne možete da prebrojite koliko ima objavljenih poziva za rad, studiranje ili volontiranje, jer u ovom delu godine mnogi pozivaju za letnje prakse i studiranje od septembra.

Posebno je zanimljivo to što sajt Mladiinfo.eu vode mladi Makedonci koji su vođeni sopstvenim pozitivnim iskustvom učenja u inostranstvu rešili da ideju besplatnog obrazovanja približe svima. Sajt postoji šest godina, tokom kojih je nekoliko puta dobio nagradu za najbolji sajt na svetu u kategoriji "Obrazovanje za sve".

J.Ž.

.
U Novom Sadu nedavno je održana prva IT konferencija "VE:Conf From 0 to 1" u kojoj je učestvovalo dve stotine studenata i stručnjaka…
.
Svako ko ide na fakultet ili provodi vreme sa nekim ko studira zna koliko mesec jun može da bude naporan.  Rezultati istraživanja…
.
Želite da naučite nešto kvalitetno, novo ali da je besplatno? Imamo sajt za vas. 
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?