...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Startapuj se 2.0 u MSUV

26.03.2019.

Događaj Startapuj se 2.0 biće održan u četvrtak 28. marta u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, sa početkom u 19 časova.

.

Kako stoji u najavi "Danas su na Državni Posao zakasnili Ivica i Majica, kažu da su se zaigrali u Eipix-u i da im se ispraznio telefon. Nisu imali punjač pa su zamolili Eko Kurira da im dobaci, ali su u međuvremenu shvatili da mogu da se dopune i usput uz pomoć Strawberry energy. Na klupi, pored, sedele su Marinush i SHII clothing, uzbuđeno prepričavajući Wacky Sheep | Ћакнута Овца i Brici iz Carolija Berberaj događaje sa Dev9tke, razmišljajući o novoj avanturi. Načuvši razgovor Ivica šapne Majici da bi mogli da ih pozovu u Eco hostel Republik, ali je Brica predložio da avantura krene preko Fruškaća. Ogladnela ekipa, na kraju je završila u Toster Baru dok LVLUP Barcraft & e-sport club daju podršku ekipi za svetsko prevenstvo u Doti 2 u Kini."

U početku ni nama nije bilo jasno o čemu se ovde radi, ali nam je Ivana Miloradov iz OPENS-a objasnila. Isti događaj bio je organizovan i prošle godine, a ideja je bila da na jednom mestu okupe 12 preduzetnika po modelu žive biblioteke. Prostor su podelili u tri dela i tako istovremeno imali tri odvojena "predavanja". Serije predavanja nisu trajale duže od pola sata. Zapravo je ideja bila da se sve odigrava kroz formu neformalnog razgovora, koji će predavači voditi uz pomoć moderatora, ali i u razgovoru sa publikom.

Ove godine, dobre stvari nisu menjali, pa koncept ostaje isti. Predstaviće brendove Strawberry energy, Ivicu i Majicu, Eipix, Wacky sheep, 9evet, Eko kurir, Marinush i Šii, Eko hostel Užice, Fruškać, Toster, LvLUP...

Kako će svaka serija razgovora ići istovremeno sa tri bine, publika će na ulazu dobiti satnicu i silentdisco
slušalice, tako da će u svakom momentu moći da bira koji razgovor sluša.

Smatraju da je važno da svaki predavač predstavi kratko svoj brend, odnosno kompaniju i objasni kako je do tog brenda i došlo. Nakon četiri serije sa po tri predavača, koje sveukupno neće trajati preko tri sata, ostaviće i slobodan prostor predavačima, ukoliko žele, da nastave da se neformalno druže sa posetiocima.

Ulaz na događaj je besplatan.

Možda te još zanima:

.

Dženis Džoplin: beskompromisno svoja!

Mlada rediteljka Sonja Petrović u ponedeljak 9. marta premijerno će na Kamernu scenu Srpskog narodnog pozorišta postaviti predstavu "Ko je ubio…

.

Nedostaje nam održiv model funkcionisanja

Od čega zavise očekivanja? Kako ih kreiramo i zašto se dešava da se neka očekivanja ne ispune ili se delimično…

.

Za dobro volontiranje informisanost je ključna

"Ako želimo da naše nade ka građenju boljeg i bezbednijeg sveta postanu više od želje, više nego ikad trebaće nam…

.

City Jam i ove godine u Novom Sadu

Novi Sad će i ove godine biti u centru pažnje kada su u pitanju zimski sportovi. Prvog februara publika će…

.

Godina omladinske prestonice - da li su mladi vidljiviji?

Uvek je lepo nositi titulu, ona daje na važnosti, to je potvrda da je nešto urađeno kako treba, ali u…

.

Ključevi Omladinske prestonice Evrope predati Amijenu

Ključevi Omladinske prestonice Evrope u petak su, na svečanosti održanoj u Srpskom narodnom pozorištu, predati francuskom gradu Amijenu. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo