...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Sajam zapošljavanja na Spensu

09.12.2015.

Sajam zapošljavanja biće održan u četvrtak 10. decembra od 10 do 15 sati u Ledenoj dvorani Spensa.

.

Pre nego što odete na Sajam, spremite radnu biografiju, odnosno CV. Svaki CV treba da sadrži lične podatke (sa brojem mobilnog telefona i mejl adresom), fotografiju, podatke o formalnom obrazovanju, radno iskustvo, volontersko iskustvo, neformalno obrazovanje, poznavanje jezika i različitih programa, posedovanje sertifikata i lične karakteristike.

Pokušajte svaki segment dosadašnjeg rada da predstavite u najboljem svetlu, odnosno, da u jednoj rečenici napišete šta ste naučili tokom rada ili volontiranja. Nemojte misliti da praksa od dve ili tri nedelje nije dovoljno dobra da biste je stavili u CV.

Kada razgovarate sa poslodavcima, pokušajte da budete nasmešeni i samouvereni, jer oni koji intervjuiše bolje pamte takva lica. Zato je važno da stavite i fotografiju u CV, da bi poslodavac mogao da poveže vas sa papirom koji ste mu predali.

 

J.Ž.

Možda te još zanima:

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Više od 700 ponuđenih pozicija na regionalnom online sajmu poslova

U periodu od 17. do 21. oktobra biće održan najveći online regionalni sajam poslova u organizaciji pet sajtova za zapošljavanje…

.

Hotel Job Fair u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će biti održan  prvi put i u Beogradu. 

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Posao i prakse za mlade informatičare, ekonomiste i turizmologe

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. 

.

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu 20. i 21. aprila

IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo