...
TRENUTNO10:00 - 10:10Pre podne na O radiju

Društvo / Obrazovanje

Sajam zapošljavanja na Fakultetu tehničkih nauka

01.11.2016.

ESTIEM prvi put organizuje Sajam zapošljavanja, koji će biti održan u holu Fakulteta tehničkih nauka u petak, 4. novembra od 10 do 16 sati. Kompanije učesnice na Sajmu su: Continental, Tarkett, Nelt, Lear, Kaizen, Salesianer, ATC.

.

Sajam zapošljavanja deo je ESTIEM Konferencije koja će okupiti više od 250 studenata i budućih lidera iz 31 zemlje Evrope, a uz podršku Fakulteta tehničkih nauka i Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

"Prilikom organizovanja ESTIEM konferencije došli smo na ideju da organizujemo i sajam zapošljavanja, kako bi studente privukli da se priključe i konferenciji, koja je veliki događaj u Novom Sadu. Prvi put posle 26 godina u oblasti industrijskog inženjerstva i inženjerskog menadžmenta, uNovi Saddolazi 250 studenata iz cele Evrope", kaže Nataša Radojčić iz ESTIEM.

ESTIEM Sajam otvara priliku studentima da se upoznaju sa kompanijama i informišu o mogućnostima zaposlenja, a kompanije će se povezati sa budućim kvalitetnim kadrom. Sajam je namenjen svim zainteresovanim studentima, diplomiranim inženjerima i master inženjerima koji će moći da ostave svoj CV i dobiju sve željene informacije.

Svečano otvaranje će biti 9 sati u Svečanoj sali u Kuli Fakulteta tehničkih nauka, na 3. spratu.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Više od 700 ponuđenih pozicija na regionalnom online sajmu poslova

U periodu od 17. do 21. oktobra biće održan najveći online regionalni sajam poslova u organizaciji pet sajtova za zapošljavanje…

.

Hotel Job Fair u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će biti održan  prvi put i u Beogradu. 

.

Četvrti sajam zapošljavanja na FTN-u

Ovogodišnji ESTIEM Sajam zapošljavanja biće održan 6. novembra u holu Fakulteta tehničkih nauka.

.

Posao i prakse za mlade informatičare, ekonomiste i turizmologe

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija, u periodu od 12 do 14 časova. 

.

IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu 20. i 21. aprila

IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo