...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Sajam obrazovanja za studije u Australiji

13.09.2017.

Agencija za obrazovanje "Bridge Blue Serbia" organizuje treći sajam australijskog obrazovanja u Beogradu u nedelju 1. oktobra, pod nazivom "Otključaj uspeh, studiraj u  Australiji".

.

Sajam se održava u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, od 12 do 16 časova, a posetioci će imati priliku da dobiju informacije o proceduri i uslovima upisa, o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, radu toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života. Ulaz je besplatan, uz obaveznu prethodnu registraciju na ovom linku.

"Bridge Blue Serbia" je licencirana agencija za obrazovanje koja godinama uspešno upisuje studente na studije u Australiji, ne samo iz Srbije već i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

J. Z.

Možda te još zanima:

.

Šta nakon srednje škole?

Tempus fondacija organizuje vebinar za srednjoškolce pod nazivom "Šta nakon srednje škole - koraci u izboru studijskog programa".

.

Studiranje u Americi

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog…

.

Studentski standard u procepu između želja i mogućnosti

Rast inflacije u poslednjih par godina ostavio je traga i na svakodnevne troškove života studenata. Rat u Ukrajini i globalna…

.

Studiraj u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj

Ukoliko želiš da studiraš na engleskom jeziku u najrazvijenijim evropskim zemljama i da tako osiguraš svoju budućnost, poseti sajam pod…

.

Jedan profil za sve sajtove Infostud grupacije

Infostud grupacija uvela je jedinstveni Infostud profil koji će ti omogućiti pristup poslodavcima na svim njihovim sajtovima.

.

Studiraj u Srbiji

Fondacija Tempus organizuje vebinar namenjen stranim studentima zainteresovanim za upis ili nastavak studija u Srbiji u petak, 26. januara od…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo