...
TRENUTNO17:00 - 21:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Radionica kreiranja projekata

16.12.2015.

Naučite kako se pišu projekti, ali i kako da se ponašate u određenom poslu uz treću radionicu Studentske asocijacije. Asocijacija organizuje niz radionica kojima pomažu studentima u okviru projekta "Preventivni talas".

.

Upoznajte se sa menadžmentom poslovanja, naučite nešto više o poslovnoj korespondenciji i kako da napravite svoj back - up plan. Studentska asocijacija Filozofskog fakulteta organizuje predavanje i edukativnu radionicu "Kreiranje projekata i mendžment poslovanja - Plan B" , koja ima za cilj da vam kreiranje projekta predstavi iz drugog ugla.

"Možete saznati šta sas sve čeka na putu pisanja projekta pa sve do njegove realizacije i koje su veštine potrebne za uspešno poslovanje, čemu treba težiti nakon završetka studija i u potrazi sa samostalnom karijerom, te na koji način možete predstaviti svoju ideju i unaprediti poslovanje", navodi se u pozivu. 

Radionica će biti održana 21. decembra u Svečanoj sali Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata (4. sprat) sa početkom u 13.30h. Gosti predavači su MS Dušica Birovljević i MS Slobodan Petrović.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla: preventivni.talas@gmail.com, a broj mesta je ograničen.

Predavanje i radionica su besplatni i biće podeljeni u dva dela:

DEO I – KREIRANJE PROJEKATA - Od pisanja do realizacije projekata, - Preporuke iz inostranstva - Saveti čemu težiti nakon završetka studija u potrazi sa samostalnom karijerom.

DEO II – ADMINISTRATIVNA KULTURA - Kako predstaviti ideju, - Kako unaprediti poslovanje, - Veštine potrebne za uspešno poslovanje, - Verbalna i neverbalna komunikacija (administrativna pismenost).

N.Š.

Možda te još zanima:

.

Eko ciglom i kanapom

Ako želite da saznate više o eko ciglama, reciklaži i uopšteno o brizi za našu životnu sredinu, dođite ove nedelje,…

.

Obuka za radioničarski rad sa mladima

Infopolis omladinski info centar u saradnji sa OPENS-om organizovaće 23. i 24. novembra besplatnu dvodevnu obuku za vođenje radionice sa…

.

Prepoznaj i ostvari svoje potencijale

Radionica "Prepoznaj i ostvari svoje potencijale" biće održana 4.novembra u Studiju 34 sa početkom u 18 časova. 

.

Posetite radionicu "Kako da se bolje razumemo?"

Radionica pod nazivom "Kako da se bolje razumemo?" biće održana u prostorijama OPENS-a u petak, 11. oktobra sa početkom u…

.

Upoznaj sebe kroz spoj psihologije i umetnosti

PsihoArt Lab predstavlja prostor i vreme za lični razvoj, baziran na principima art terapije. U pitanju su iskustvene radionice u…

.

Nered u glavi - nered u sobi?

Umetnički nered. Koliko god ova sintagma zvučala kreativno, postavlja se pitanje koliko je zapravo realna. Odgovor možete pronaći na tribini…

  • 15:00 Album nedelje
  • 16:00 Superoperater
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 21:00 Music mix by Marko

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo