...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Pronađi posao ili stručnu praksu na KONTEH-u

10.03.2023.

Studentsko udruženje EESTEC organizovaće 16. sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH u holu Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu 21. i 22. marta.

 
.

Ovaj sajam prvi put je održan 2006. godine sa misijom da se tadašnjim studentima pruži prilika da upoznaju kompanije iz države, a isto tako da se kompanijama otvore vrata fakulteta i time ostvare kontakti između diplomaca i industrije. Kako objašnjavaju organizatori, takva praksa nastaviće se i ove godine. 

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa preko trideset kompanija, gde će moći više da se informišu o prilikama za zaposlenje ili stručnu praksu, ali i pitaju sve što ih je zanimalo o radu kompanije. Kako je navedeno neke od kompanija koja će biti predstavljene na sajmu jesu VegaIT, Continental, Levi9, BeeIT, Enterijer Janković i mnoge druge.

Organizatori savetuju da studenti pripreme svoju radnu biografiju, koju već sada mogu da ostave na sajtu ili je ponesu sa sobom na sajam kako bi ih dali na uvid predstavnicima kompanija.

Studenti će moći da prisustvuju i raznim predavanjima, radionicama, kao i simulacijama razgovora za posao. Pored toga, očekuje ih i nagradna igra, veliki broj poklona, kao i mnogo zabave u GAME&NGO zoni u kojoj će moći da se druže, igraju društvene igre i opuste, navode organizatori.

Više informacija o sajmu, agendi i kompanijama koje će biti predstavljene možete pronaći ovde.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Mladi Borani pod pritiskom: Kako opstati u rudarskoj koloniji

Jedna od prvih stvari koje se primete pri ulasku u Bor jeste vozni park. Voze se skupi automobili, džipovi, limuzine.…

.

Borska mladost u senci rudnika: paljba, bleja, lopata

Bor je grad sa drugom najvećom prosečnom platom u Srbiji. Prvi je Beograd. 

.

Zapadni Balkan i Japan: upoznajte Daleki istok kroz program razmene

Da li vas fascinira japanska kultura? Da li biste želeli da se upustite u sedmodnevno kulturno iskustvo koje će vam…

.

Unapredi svoje veštine u omladinskom klubu Američkog kutka

Omladinski klub Američkog kutka poziva mlade između 16 i 21 godinu da postanu njegovi članovi i da unaprede engleski jezik…

.

Poziv za osnovni trening iz izgradnje mira

Centar za nenasilnu akciju Sarajevo-Beograd pozvao je zainteresovane da se prijave za Osnovni trening iz izgradnje mira, koji će biti…

.

Kako aplicirati za RYCO grantove - treninzi na Divčibarama i u Mokrinu

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) organizuje pripremne treninge za apliciranje na otvorene pozive “Omladinskog fonda za kulturu Zapadnog Balkana“, koji…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo