...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Prijavite se na Battle of Minds

23.06.2022.

Globalni program Battle of Minds namenjen mladima sa preduzetničkim idejama, održaće se i ove, 2022. godine, a prijave na konkurs za predstavnike iz Srbije biće otvorene do 30. juna.

.

Takmičenje će omogućiti studentima i onima koji su nedavno diplomirali da podele svoju inovativnu ideju sa svetom i time osvoje vredne nagrade. Najboljima na lokalnom nivou sleduje novčana nagrada ili stručna praksa u BAT South-East Europe d.o.o. u Beogradu, dok prvoplasiranima na globalnom nivou sleduje čak 50.000, a drugoplasiranima 25.000 funti.

Sa ciljem da se talentovanim i poslovnim mladim osobama iz celog sveta pruži prilika da dođu do svog prvog posla, kompanija British American Tobacco (BAT) jednom godišnje organizuje takmičenje Battle of Minds. Naša zemlja učestvuje u njemu po treći put sa još 20 država iz celog sveta, a timovi koji odgovaraju na jednu od tri zadate oblasti treba da imaju minimum dva, a najviše četiri člana.

Timovi treba da osmisle svoju biznis ideju koja će odgovoriti na neku od zadatih tema programa, a 2022. godine to su: cirkularna ekonomija, digitalizacija radnog prostora i blokčejn tehnologija.

Ideje ocenjuju lokalni timovi među kojima su lokalni lideri, ali i zaposleni u BAT-u. Ako se rešenje pokaže kao uspešno, tim nastavlja takmičenje na regionalnom nivou, gde predstavlja svoju zemlju.

Prijave su otvorene, a možete se registrovati putem sledećeg linka 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Android telefoni konačno dobijaju funkciju koju korisnicu priželjkuju

Sajt Android Authority donosi informacije o funkciji koja će korisnicima Android uređaja u velikoj meri olakšati praćenje zdravlja baterije.

.

Razvoj litijum-metalnih baterija koje se brzo pune

Inženjeri su napredovali ka litijum-metalnim baterijama koje se pune brzinom od sat vremena. Ovo brzo punjenje je zahvaljujući kristalima litijum metala koji…

.

BMW vs Tesla

Nova poboljšana litijum-jonska baterija imaće 30 odsto povećanje energetske efikasnosti i brzine punjenja. Trošak proizvodnje iznosi 50 procenata današnjih troškova.

.

Otvoren konkurs za Evropsku školu debate

EU info mreža i Otvorena komunikacija te pozivaju da se prijaviš i pridružiš desetoj generaciji polaznika "Evropske škole debate". Izabrani…

.

Google izbacuje aplikacije koje na kvarno troše bateriju

Milioni korisnika Android telefona pozvani su da provere svoje mobilne uređaje, nakon što je otkriveno da aplikacije troše baterije tako…

.

Globalno takmičenje Battle of Minds

Student si ili si diplomirao u prethodnih pet godina i imaš inovativnu ideju iz oblasti tehnologije, ekologije, energetike ili inkluzije…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo