.
Trenutno : Elektro pop iz špajza
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Društvo / Obrazovanje

Počinju pripreme za prijemni za studije Žurnalistike

11.05.2018.

Forum studenata novinarstva Evrope - FEJS Srbija držaće besplatne pripreme za prijemni ispit za studije Žurnalistike u Novom Sadu, od subote u Medija centru Vojvodine.

.

FEJS Srbija već četvrtu godinu organizuje besplatne pripreme za buduće brucoše. Ove pripreme organizuju samoincijativno, bez podrške Fakulteta. Jedna od organizatorki Divna Prusac kaže da je razlog za organizovanje ovih priprema to što one ne postoje na Fakultetu, pa su se studenti odlučili na ovaj poduhvat.

"Znamo koliko je potrebno maturantima da se konsultuju sa nekim ko je to sve prošao, da otklone nedoumice koje imaju u vezi gradiva i prijemnog", rekla nam je Divna.

fejs jpg

Pripreme pokrivaju sve predmete koji će se naći na prijemnom. To su gramatika, književnost, sociologija, ustav i medijska kultura. Mladi koji studiraju pomenute oblasti će biti predavači na pripremama. Divna Prusac kaže da će se ove pripreme održavati isključivo vikendima zbog prilagodljivosti budućim brucošima van Novog Sada.

"Pripreme će se održavati u Medija centru Vojvodine u Novom Sadu (Zmaj Jovina 3/I) svake subote i nedelje od 16 do 18h, u periodu od 12. maja do 3. juna. Mi se nadamo da ćemo videti što više budućih brucoša", rekla nam je Divna.

Za više informacija pratite  Fejsbuk stranicu Foruma studenata novinarstva Evrope – Srbija.

Svetlana Paramentić

.
Studenti i nastavnici PMF-a osvojili su pregršt medalja poslednjih meseci. Najsvežiji primeri su takmičenje u Istanbulu održano…
.
Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za studente biće održan u sredu 23. maja u holu Visoke poslovne škole strukovnih…
.
Predavanje "Književnost i humor u 'Saut Parku'" biće održano u utorak, 22. maja, u 18:30 h u Američkom kutku.
Program
Kalendar događaja
Maj 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Da li su online peticije dovoljne da se nešto promeni?