...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Počinje Akedemija poslovnih veština

08.11.2018.

"Akademija poslovnih veština" je projekat osnaživanja studenata i mladih u lakšem pronalaženju zaposlenja, sticanju novih kompetencija koje će im biti neophodne u budućem radu unutar organizacije ili stvaranju sopstvenog biznisa. Predavanja počinju danas (četvrtak, 8. novembar) u zgradi Rektorata u Novom Sadu. 

.

Kako su najavili organizatori, projekat će biti realizovan tokom novembra, svakog četvrtka od 18 časova. Na ovaj način se mladima pružaju znanja i veštine koje ne nudi formalno obrazovanje, pri tome je veoma bitno i edukovanje mladih talenata kako bi na što bolji način iskoristili svoje potencijale i uklopili se u društveno, socijalno a pre svega poslovno okruženje.

"Na ovaj način se omogućava mladima da, dok stiču akademsko obrazovanje, steknu i praktično iskustvo u susretu sa ljudima koji rade u praksi. Na taj način se podstiče proces razvoja dualnog obrazovanja na području grada Novog Sada", navode organizatori.

Ukoliko ste zainteresovani za pohađanje ovih radionica neophodno je da budete u zgradi Rektorata pre 18 časova. Projekat realizuju Centar za društveni razvoj "Complexus" (Kompleksus) i Studentski parlament Univerzitata u Novom Sadu, a podržala ga je Gradska uprava za omladinu i sport u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade.

Možda te još zanima:

.

Oči u oči sa pozorišnim svetom

Akademija umetnosti u Novom Sadu biće u periodu od 6. do 8. decembra domaćin studentima dramske umetnosti iz regiona, u…

.

Svetski bijenale studentskog plakata u Svilari

Osmi Svetski bijenale studentskog plakata održava se u Kulturnoj stanici Svilara. Projekat teži da afirmiše plakat kao izazov za studente…

.

Upoznaj se sa programima Akademije umetnosti

Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" predstaviće svoje studijske programe zainteresovanima za studiranje na toj instituciji.

.

Do Akademije kroz blato - sigurno do proleća!

Studenti Akademije umetnosti moraće da gacaju po blatu do svog fakulteta barem do proleća, jer, kako kažu u Gradskoj upravi…

.

Studenti vs. blato na putu do Akademije

Do diplome studenti Akademije umetnosti dolaze nešto težim putem nego studenti čiji se fakulteti nalaze u kampusu.  

.

Čelistkinja koja osvaja svet

"Kada su pročitali moje ime i rekli da ću ići u polufinale, nisam mogla da verujem. Bila sam presrećna, ali…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music Mix by Majkić
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo