.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Obrazovanje

Počinje Akedemija poslovnih veština

08.11.2018.

"Akademija poslovnih veština" je projekat osnaživanja studenata i mladih u lakšem pronalaženju zaposlenja, sticanju novih kompetencija koje će im biti neophodne u budućem radu unutar organizacije ili stvaranju sopstvenog biznisa. Predavanja počinju danas (četvrtak, 8. novembar) u zgradi Rektorata u Novom Sadu. 

.

Kako su najavili organizatori, projekat će biti realizovan tokom novembra, svakog četvrtka od 18 časova. Na ovaj način se mladima pružaju znanja i veštine koje ne nudi formalno obrazovanje, pri tome je veoma bitno i edukovanje mladih talenata kako bi na što bolji način iskoristili svoje potencijale i uklopili se u društveno, socijalno a pre svega poslovno okruženje.

"Na ovaj način se omogućava mladima da, dok stiču akademsko obrazovanje, steknu i praktično iskustvo u susretu sa ljudima koji rade u praksi. Na taj način se podstiče proces razvoja dualnog obrazovanja na području grada Novog Sada", navode organizatori.

Ukoliko ste zainteresovani za pohađanje ovih radionica neophodno je da budete u zgradi Rektorata pre 18 časova. Projekat realizuju Centar za društveni razvoj "Complexus" (Kompleksus) i Studentski parlament Univerzitata u Novom Sadu, a podržala ga je Gradska uprava za omladinu i sport u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade.

.
Do diplome studenti Akademije umetnosti dolaze nešto težim putem nego studenti čiji se fakulteti nalaze u kampusu.  
.
Na 1.000 stanovnika u Srbiji svaki treći je frilenser, pokazalo je istraživanje Global Internet Freelance Marketa.
.
Ako imaš između 13 i 19 godina i razmišljaš o tome da se profesionalno baviš računarstvom, ili samo želiš da probaš nešto…
Program
Kalendar događaja
Januar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Koliko ste skloni postprazničnoj depresiji?