.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Društvo / Obrazovanje

Omladinski kamp za nezaboravno leto

02.04.2015.

Omladina Jazasa tokom leta organizuje edukativni program "Pravi kamp za nezaboravno leto". Tinejdžeri od 14 do 19 godina moći će da se prijave za jedan od 11 termina u trajanju od osam dana.

.

Kamp će biti u blizini Bogojeva, kod jezera Štrand, pa će omladinci moći da se kupaju, voze kajak, a sa njima će raditi omladinski radnici, obučeni lideri i imaće stalni nadzor lekara i spasioca.

"Kamp će pomoći da se tinejdžeri osamostale ali i da steknu sposobnosti koje su im potrebne u svakodnevnom životu, kao što su veštine komunikacije, timskog rada i života u zajednici", kaže jedna od organizatorki Jelena Radojčić.

U kampu će mladi naučiti kako da sastave šator, nalože logorsku vatru, pruže prvu pomoć, osnove signalizacije, topografije, orijentacije, a pored toga će biti organizovan i niz rekreativno-zabavnih aktivnosti kao što su pecanje, biciklizam, streljaštvo i streličarstvo.

Pored kamp prostora za 200 šatora, postoje i zidani objekti sa trpezarijom, sanitarnim čvorom i neophodnim uslovima za komforan boravak. Više informacija možete da nađete na omladinskikamp.rs.

Jasna Žugić

.
Sve više studenata u Srbiji ima želju da studira ili svoje veštine unapredi u inostranstvu, ali studenti, uglavnom, nisu dovoljno…
.
Još jedan On the record festival je iza nas. Nakon višednevnih tribina, radionica i dodela nagrada za najbolje studentske radove,…
.
Ako ste se ikada zapitali kako izgleda spoj umetnosti, nauke i muzike odgovor na to ima Borko Basarić. On je zajedno sa ilustratorkom…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?