...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Društvo / Obrazovanje

Nedelja otvorenih vrata Akademije umetnosti

21.02.2017.

Akademija umetnosti u Novom Sadu od 27. februara do 3. marta organizuje manifestaciju pod nazivom "Nedelja otvorenih vrata" u sva tri prostora - Petrovaradinskoj tvrđavi, Kosovskoj 33 i u Đure Jakšića 7, za sve one koji žele da se upoznaju sa radom i studijskim programima Akademije umetnosti.

.

Svečani prijem Akademije umetnosti u Novom Sadu biće organizovan u ponedeljak 27. februara od devet časova u Multimedijalnom centru u ulici Đure Jakšića 7, gde će se obratiti dekan Akademije Siniša Bokan, prodekani kao i šefovi Departmana muzičke umetnosti, Departmana likovne umetnosti i Departmana dramskih umetnosti.

Nakon svečanog dela budući studenti Akademije i svi zainteresovani imaće priliku da sa profesorima i studentima razgovaraju o prijemnim ispitima, načinu studiranja, a takođe će im se predstaviti i studijski programi koji se realizuju u okviru Akademije umetnosti.

Svi zainteresovani će u ponedeljak na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja tokom trajanja manifestacije Nedelje otvorenih vrata na koje će moći da prisustvuju nastavnim aktivnostima, kao i da se konsultuju za potrebe prijemnog ispita, a takođe će imati priliku da učestvuju u radu predavanja i vežbi.

L.K.

Možda te još zanima:

.

Oči u oči sa pozorišnim svetom

Akademija umetnosti u Novom Sadu biće u periodu od 6. do 8. decembra domaćin studentima dramske umetnosti iz regiona, u…

.

Svetski bijenale studentskog plakata u Svilari

Osmi Svetski bijenale studentskog plakata održava se u Kulturnoj stanici Svilara. Projekat teži da afirmiše plakat kao izazov za studente…

.

Upoznaj se sa programima Akademije umetnosti

Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" predstaviće svoje studijske programe zainteresovanima za studiranje na toj instituciji.

.

Do Akademije kroz blato - sigurno do proleća!

Studenti Akademije umetnosti moraće da gacaju po blatu do svog fakulteta barem do proleća, jer, kako kažu u Gradskoj upravi…

.

Studenti vs. blato na putu do Akademije

Do diplome studenti Akademije umetnosti dolaze nešto težim putem nego studenti čiji se fakulteti nalaze u kampusu.  

.

Čelistkinja koja osvaja svet

"Kada su pročitali moje ime i rekli da ću ići u polufinale, nisam mogla da verujem. Bila sam presrećna, ali…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo