...
ORADIO UŽIVO

Društvo / Obrazovanje

Nauči kako da rešiš poslovne izazove

24.11.2022.

Case Study Club i Fakultet organizacionih nauka organizuju takmičenje za učenike završnih godina srednje škole sa teritorije Srbije pod nazivom "High School Case Competiton 2022". Prijave su otvorene do 3. decembra.

.

Takmičenje će se održati u periodu od 5. do 17. decembra u online formatu, dok će finale biti održano uživo na Fakultetu organizacinih nauka (Jove Ilića 154) u Beogradu.

Na takmičenje je moguće prijaviti se pojedinačno ili kao tim, ističu organizatori. Učesnici će biti u prilici da rešavaju realan problem iz sveta biznisa, zadat od strane kompanije koja podržava projekat. Tokom takmičenja, prijavljeni učesnici će prisustvovati edukativnim radionicama, na kojima će steći sva potrebna znanja i veštine koje mogu upotrebiti pri rešavanju zadatog problema.

Cilj takmičenja je da se učenicima srednjih škola približi koncept poslovanja, donošenja odluka i rešavanja problema kroz primer iz prakse. Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i mnoga poznanstva, navedeno je u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem forme za prijavljivanje .

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Prijavi se na STE(A)M izazov

UNDP, Ministarstvo prosvete i Fondacija petlja pozivaju srednjoškolce da se prijave na STE(A)M izazov. Cilj ovog izazova je da podrži…

.

Konkuriši sa svojim scenariom za igru

Udruženje Krokodil i Nordeus fondacija, uoči festivala Krokodil, otvaraju konkurs za srednjoškolce pod nazivom Napiši priču za svoju igru. 

.

Srednjoškolci protiv novog modela državne mature

Prošle nedelje predstavnici neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo" Luka Babić, Dorotea Vasić i sagovornik Oradija Stefan Marković imali su…

.

Dan otvorenih vrata na Poljoprivrednom fakultetu

Poljoprivredni fakultet Univeziteta u Novom Sadu organizuje Dan otvorenih vrata u subotu 22. aprila u sali P1 sa početkom u…

.

Literarni konkurs za srednjoškolce

Odsek za srpsku književnost Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu raspisuje literarni konkurs za srednjoškolce pod nazivom "Knjiga znači šuma".

.

Dan otvorenih vrata i simulacija prijemnog na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet Univeziteta u Novom Sadu u subotu 25. marta od 10 do 13 časova organizuje Dan otvorenih vrata i…

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo