...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Nagradni konkurs na temu "Zapadni Balkan za 20 godina – izazovi i mogućnosti"

23.07.2018.

Evropski pokret u Srbiji organizuje nagradni konkurs za eseje na temu "Zapadni Balkan za 20 godina – izazovi i mogućnosti". Poziv se odnosi na mlade iz Srbije, od 19 do 30 godina starosti i otvoren je do 31. jula 2018. godine.

.

Bira se 5 najboljih eseja čiji će autori učestvovati na Letnjoj školi REACT! u Gusinju u Crnoj Gori od 3. do 8. septembra 2018. godine.

Pored toga, dva najbolje plasirana autora ili autorke dobiće priliku da stažiraju u nevladinim organizacijama u Nikšiću – Alfa centar i Prištini – Balkan Forum, u periodu od 15. do 22. avgusta 2018. godine. Troškove putovanja i smeštaja pokrivaju organizatori.

Poziv je otvoren za mlade sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su zainteresovani za teme kao što su vladavina prava, bezbednost, odbrana, demokratija i regionalno pomirenje. Drugi uslov je da esej ne sme biti duži od tri strane i potrebno ga je poslati najkasnije do 31. jula u 23:59 časova e-mail adresu forumladih@emins.org.

Projekat REACT! organizuju Alfa centar iz Crne Gore, Evropski pokret u Srbiji, Balkan Forum sa Kosova, Centar za međunarodne odnose i Asocijacija za promociju poslovanja iz Bosne i Hercegovine i Centar za istraživanje i kreiranje politika iz Makedonije.

Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti na adresu Foruma mladih Evropskog pokreta u Srbiji forumladih@emins.org.

 

Možda te još zanima:

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo