...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Majkić

Društvo / Obrazovanje

Dodeljene nagrade "Dr Zoran Đinđić"

27.12.2018.

Ovogodišnji dobitnik nagrade "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača je vanredni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu Veljko Jovanović, kom je to priznanje uručeno na svečanosti u Rektoratu.

.

Dobitnica nagrade "Dr Zoran Đinđić" za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2018. godini je Miroslava Odalović. Ona je nagrađena za master rad "Problem interpretacije pojma genija u Kritici moći suđenja Imanuela Kanta", koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Vanredna profesorka na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu Marija Lesjak je takođe jedna od nagrađenih, ona je dobitnica Specijalne nagrade "Dr Zoran Đinđić" za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2018. godini.

Laureatkinja Nagrade za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2017/2018. godini je Miljana Bigović, koja je sa prosečnom ocenom 10 završila osnovne akademske studije prava, smer unutrašnjih poslova, na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Možda te još zanima:

.

Konkurs za nagrade "Dr Zoran Đinđić"

Univerzitet u Novom Sadu raspisao je konkurse za dodelu nagrada "Dr Zoran Đinđić", koje se dodeljuju najboljem mladom naučniku i…

.

Najbolji filozofi i sociolozi dobijaju 300.000 dinara

Petoro izuzetnih studenata predstavilo je u utorak uveče svoje master radove iz oblasti sociologije i filozofije. To su radovi koji…

.

Stipendije, studije i prakse u Nemačkoj

Ukoliko želite da studirate ili radite praksu u Nemačkoj, postoji nekoliko institucija preko kojih to možete da ostvarite.

.

Stručne prakse u Nemačkoj

Konkurs za Program stipendija nemačke privrede za obavljanje stručnih praksi u Nemačkoj trenutno je otvoren! To znači da možete da…

.

Najbolji naučnici: dr Dušan Mrđa

   Još jedan od dobitnika nagrade ''Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača'' jeste i sada vanredni profesor sa…

.

Novosadski studenti traže da ostanu u domovima

Novosadski studenti traže da im se omogući da ostanu u domovima i da se ukine ekonomska cena za boravak u…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Škripa

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo